Samenwerking met RTL Het Perfecte Plaatje

Samenwerking met RTL Het Perfecte Plaatje

Samenwerking met RTL Het Perfecte Plaatje

Kijk vanaf 27 Oktober om 20:30 naar het tv programma ”Het Perfecte Plaatje” op RTL4!
 
Met trots mogen wij vertellen dat we in samenwerking met het tv programma “Het Perfecte Plaatje” bekend van RTL4, wij het sanitair hebben mogen verzorgen en de badkameropstellingen, te zien tijdens de opnames van 27 Oktober.
 
Voor alweer het vijfde seizoen zijn niet de minste BN’ers opgetrommeld. Onder leiding van Tijl Beckand voeren Raymond van Barneveld, Bibi Breijman, Janny van der Heijden, Stefano Keizers, Victoria Koblenko, Soy Kroon, Bert van Leeuwen, Patricia Paay, Art Rooijakkers en Miljuschka Witzenhausen de meest uiteenlopende opdrachten uit om zo te laten zien dat zij de mooiste foto’s kunnen maken.