3D badkamer ontwerpen

Uw badkamerspecialist en sanitairwinkel

Bij Waterland Sanitair maken we gebruik van de nieuwste technologie om HighDefinition 3D ontwerpen te maken. Het is een fantastische ervaring om uw eigen 3D badkamer te ontwerpen. Uw ideeën brengen we in een paar minuten tijd tot leven. Op die manier weet u direct hoe uw nieuwe badkamer er uit gaat zien en kunt u volop experimenteren met de perfecte indeling. Wil u meer weten wat u allemaal kunt doen met uw badkamer? Laat ons een 3D badkamer ontwerp maken.

Eigen badkamer ontwerpen 3D

Misschien heeft u al helemaal in uw hoofd hoe uw nieuwe badkamer eruit komt te zien? Meestal zijn er nog wel wat losse eindjes in de beeldvorming: wat voor bad kiest u, waar komt de douche en kan de wastafel er dan nog wel naast? Zet de ideeën om in een volledig gedimensioneerde technische tekening, zodat u ook direct alle nauwkeurige maten erbij hebt. Op basis van uw wensen maken we samen met u het ontwerp. De 3D ontwerpen maken we in onze showroom, zodat u de meubels en accessoires direct kunt zien.

Loop door uw eigen badkamer met een 3D-bril

We maken bij Waterland Sanitair gebruik van de nieuwste software. Wandel in uw eigen virtuele badkamer en maak op basis daarvan de juiste keuzes. Nadat u het 3D badkamer ontwerp hebt gemaakt, zetten we het ontwerp om in een HighDefinition 3D design. Op die manier kunt u letterlijk met behulp van een 3D-bril door uw nieuwe virtuele badkamer lopen. We bieden een unieke ervaring om uw badkamer in Virtual Reality te beleven. Het ontwerp krijgt u ook thuis gestuurd, zodat u het op uw gemak nogmaals kunt bekijken.

 

Bekijk een badkamerontwerp in VR

Virtual Reality biedt een digitaal gesimuleerde en geanimeerde werkelijkheid. Om een virtuele wereld binnen te stappen maakt u gebruik van een speciale VR-bril.
Met de SaniNet Viewer en de SaniNet Viewer App kunt u een in SaniNet gemaakt 3D-badkamerontwerp bekijken én beleven in Virtual Reality. Dit doet u met de Oculus Rift of HTC Vive VR-bril of met uw eigen smartphone en een smartphone VR-bril.

Kom vandaag nog een 3D badkamerontwerp maken

Vraag vandaag nog uw ontwerp aan. We visualiseren in het ontwerp niet alleen de voor de hand liggende elementen van een badkamer, zoals bad, toilet en wasbak, maar kunnen de badkamer ook ontwerpen met 3D tegels. Op die manier weet u precies of alles goed op elkaar aansluit.

Van ontwerp naar montage

Waterland Sanitair is uniek in omdat we niet alleen uw Sanitair Winkel zijn, maar ook uw aannemer en montagebedrijf. Waterland Sanitair heeft jarenlange ervaring in het bouwen en verbouwen van badkamers. Maakt u bij ons het ontwerp dan kunnen we meteen de montage voor u plannen. Alles onder een dak, helder en transparant.