Badkamer ontwerpen

Uw badkamerspecialist en sanitairwinkel

Met een 3D badkamerontwerp voorkomt u dat u voor onaangename verrassingen komt te staan

Bij Waterland Sanitair ontwerpen we in 3d uw badkamer met gebruik van geavanceerde 3d badkamer inrichting software. Het gaat hier om de nieuwste technologie om HighDefinition 3D ontwerpen te maken. Met deze software kunt u zelf uw badkamer in in 3d. Uw ideeën brengen we in een paar minuten tijd tot leven. Op die manier weet u direct hoe uw nieuwe badkamer er uit gaat zien en kunt u volop experimenteren met de perfecte indeling. Wilt u ook uw badkamer in 3d maken? Laat ons een 3d badkamer ontwerp maken.

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan

badkamer ontwerpen3d badkamer ontwerpen

Misschien heeft u al helemaal in uw hoofd hoe uw nieuwe badkamer eruit komt te zien. Meestal zijn er nog wel wat losse eindjes in de beeldvorming: wat voor bad kiest u, waar komt de douche en kan de wastafel er dan nog wel naast? Zet de ideeën om in een volledig gedimensioneerde technische tekening, zodat u ook direct alle nauwkeurige maten erbij hebt. Op basis van uw wensen delen we samen uw badkamer 3d in. De 3D ontwerpen maken we in onze showroom, zodat u de meubels en accessoires direct kunt zien.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Loop door uw eigen badkamer met een 3D-bril

We maken bij Waterland Sanitair gebruik van de nieuwste 3d badkamerplanner. Wandel in uw eigen virtuele badkamer en maak op basis daarvan de juiste keuzes. Nadat u het 3D badkamer ontwerp hebt gemaakt, zetten we het ontwerp om in een HighDefinition 3D design. Op die manier kunt u letterlijk met behulp van een 3D-bril door uw nieuwe virtuele badkamer lopen. We bieden een unieke ervaring om uw badkamer in Virtual Reality te beleven. Het 3d badkamer ontwerp krijgt u ook thuis gestuurd, zodat u het op uw gemak nogmaals kunt bekijken.

Virtual Reality biedt een digitaal gesimuleerde en geanimeerde werkelijkheid. Om een virtuele wereld binnen te stappen maakt u gebruik van een speciale VR-bril. Met de SaniNet Viewer en de SaniNet Viewer App kunt u de gemaakte badkamer 3d bekijken én beleven in Virtual Reality. Dit doet u met de Oculus Rift of HTC Vive VR-bril of met uw eigen smartphone en een smartphone VR-bril.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Kom vandaag nog een 3D badkamerontwerp maken

Vraag vandaag nog uw 3d ontwerp badkamer aan. We visualiseren in 3d tekening van de badkamer niet alleen de voor de hand liggende elementen van een badkamer, zoals bad, toilet en wasbak, maar kunnen de badkamer ook ontwerpen met de tegels. Op die manier weet u precies of alles goed op elkaar aansluit.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Kosten badkamer ontwerpen

Neem contact met ons op. Dan geven we op maat een offerte voor het ontwerpen van uw badkamer. Elke badkamer verschilt, dus het verschilt van klant tot klant wat er bij het ontwerp komt kijken. Daarom maken wij onze offerte op maat.

Van ontwerp naar montage

Waterland Sanitair is uniek omdat we niet alleen uw Sanitair Winkel zijn, maar ook uw aannemer en montagebedrijf. Waterland Sanitair heeft jarenlange ervaring in het bouwen en verbouwen van badkamers. Maakt u bij ons het ontwerp dan kunnen we meteen de montage voor u plannen. Alles onder een dak, helder en transparant.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen badkamer ontwerpen