Badkamer verbouwen Purmerend e.o

Uw badkamerspecialist en sanitairwinkel

Badkamer verbouwen

Wilt u binnenkort uw badkamer verbouwen? En bent u op zoek naar een goed en betrouwbaar bedrijf? Dan kan Waterland Sanitair u zeker helpen. Of u nu alleen het sanitair in de badkamer wilt vernieuwen of ook meteen alle tegels en kitwerk wilt vervangen, bij ons bent u aan het juiste adres. In onze nieuwe showroom kunt u zich oriënteren en uw nieuwe badkamer uitzoeken. Wij nemen graag de tijd voor uw bezoek, daarom zijn onze showroombezoeken op afspraak.

Kosten badkamer verbouwen berekenen

U bent toe aan een nieuwe badkamer! Eén van de belangrijkste vragen is dan; wat gaat dat kosten? Bij het verbouwen van een badkamer berekenen wij de kosten per m2. Een kleine badkamer verbouwen kost eenvoudigweg minder dan een grote badkamer. Naast de omvang van de badkamer spelen ook diverse andere factoren een rol, zoals eventuele nieuwe bedradingen of het verplaatsen van elektrische contactpunten. Bij het calculeren van uw nieuwe badkamer houden wij hier al rekening mee. Waterland Sanitair is naast badkamerspecialist ook erkend loodgietersbedrijf, waardoor we alle kennis en vakmanschap in huis hebben. Benieuwd wat een badkamer bij ons kost? Wij maken graag een calculatie van de verbouwing van uw badkamer.

Badkamer verbouwen all-in-one

Wilt u niet alleen de badkamer vernieuwen, maar ook meteen het toilet beneden in dezelfde stijl opknappen? Dan bieden wij u onze all-in-one service. Door deze optie bespaart u kosten door kwantumkorting op tegels en sanitair, zoals toiletten en kranen. Benieuwd wat de verbouwingskosten zijn van uw badkamer én toilet? Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan.

Een duidelijk stappenplan

Gaat u een badkamer verbouwen? Dan hanteren wij een duidelijk stappenplan, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

  1. Het opstellen van de offerte op basis van uw wensen.
  2. Na het aanvaarden van de offerten, maken wij een planning.
  3. Start met het verbouwen van de badkamer.
  4. De puntjes op de i.
  5. Natuurlijk ruimen we alles nog even netjes op.

Badkamer verbouwen ervaringen

We hebben al vele enthousiaste klanten met een nieuwe badkamer. Lees de reviews hieronder!

Super blij met onze nieuwe badkamer! Echt een TOP bedrijf!!! Goed meedenkend. Alles ging in goed overleg. Stuk voor stuk keurige werkmannen over de vloer gehad. Aan het einde van de dag alles keurig aan kant. Duidelijke planning. SUPER!!!!
Ik zal jullie zeker aanbevelen bij mensen met verbouwingsplannen. –Laura Orfino

Vorig jaar hebben wij ons toilet laten doen door Waterland Sanitair. Wij zijn hier nog steeds super blij mee! Vakwerk! – Faye Mahoney

Nog niet zo lang geleden heeft Waterland Sanitair onze badkamer verbouwd.

Wat meteen opviel is dat Waterland Sanitair bij einde werktijd alles netjes achterlaat zoals bijv. gereedschap aan de kant en het vuil netjes in zakken. Wij zijn erg tevreden met het resultaat en zullen zeker nog een keer bij hen terug komen.  – Dennis Eggermont

Hoelang duurt het om een badkamer te laten verbouwen?

Wij begrijpen dat u niet wekenlang in een bouwval wilt leven en daarom zorgen we ervoor dat u zo snel mogelijk van uw nieuwe badkamer kunt genieten. Natuurlijk varieert de bouwduur enigszins met de omvang van het badkamerproject, maar normaliter leveren wij de badkamer binnen 10 werkdagen op. Wilt u tijdens de verbouwing gebruik kunnen maken van een douche, dan kunt u bij ons een nooddouche huren. Op die manier bespaart u veel tijd die nodig zou zijn om bij familie of buren te douchen.

Kleine en grote badkamer verbouwen?

Of u nu een kleine of een grote badkamer wilt verbouwen, u kunt bij Waterland Sanitair terecht. Wij hebben ervaring in het ombouwen van kleine schuinlopende zolderkamers naar een luxe en praktische badkamer tot aan grote badkamers met alles erop en eraan. Wij regelen het allemaal van A-Z van het ontwerp tot aan de daadwerkelijke installatie. Wist u overigens dat u bij ons terecht kunt voor inspiratie in onze prachtige showroom? De showroom is op afspraak, zodat we u alle persoonlijke aandacht kunnen bieden die u nodig heeft. Door onze technische expertise kunnen we meteen inzicht bieden wat uw wensen en uw budget past.

Badkamer reparaties?

U hoeft niet direct uw hele badkamer te verbouwen, om bij ons terecht te kunnen. Ook als u een aantal kleine aanpassingen, onderhoud of reparaties wilt laten doen, kunt u onze hulp inschakelen. Wij hebben erkende loodgieters en timmerlieden in dienst, die ook een kleine verbouwing of reparatie voor u kunt regelen.

Badkamer vloertegels?

Een badkamer is pas af met prachtige tegels. Wilt u de badkamer die echt bij uw smaak past? Dan kunt u daarvoor ook bij ons terecht. Bij Waterland Sanitair hebben we een groot assortiment aan tegels. Vanzelfsprekend kunt u ook buiten ons eigen assortiment kiezen voor de tegels die u graag wilt hebben.

Sanitair inbouwen

Waterland Sanitair is vanzelfsprekend expert in het inbouwen van sanitair, zoals douche, toilet en badkamer. Wij hebben gekwalificeerde timmerlieden en loodgieters in dienst, zodat alles professioneel wordt gemonteerd. Nieuw sanitair is beeldbepalend voor uw badkamer en vergoot uw woonplezier.

Heb ik een aannemer nodig?

Een nieuwe badkamer gaat vaak samen met een verbouwing in huis. Vaak wordt ons de vraag gesteld of het nodig is een aannemer in de arm te nemen. Nee, niet nodig!!! Wanneer je een badkamer bij Waterland Sanitair afneemt, hoef je geen aannemer in de arm te nemen. Waterland Sanitair verzorgt namelijk de verschillende facetten van het laten verbouwen van je badkamer. Wij leveren de timmerman, de loodgieter, de stukadoor en de tegelzetter. Op die manier worden alle werkzaamheden op tijd uitgevoerd en kunnen wij het budget bewaken.

Offerte aanvragen

Vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte aan voor uw badkamer. Vul het onderstaande formulier in en we reageren binnen 72 uur.

Badkamer verbouwen buiten Purmerend

Waterland Sanitair is gevestigd in Purmerend. Hier kunt u ook onze showroom bezoeken. Ons werkterrein beperkt zich niet tot Purmerend, wij bouwen ook nieuwe badkamers in Amsterdam, Alkmaar, Zaandam, Waterland en omstreken.