2 showrooms

20+ jaar ervaring

Persoonlijk advies

Bekend van tv:

Trustpilotscore 4,6

Veelzijdig en modern

Betonlook

Betonlook badkamer

Een badkamer met betonlook is helemaal hip en wordt steeds populairder. En dat heeft een goede reden: deze stijl biedt diverse voordelen. De betonlook badkamer is perfect te combineren met andere badkamerstijlen. Er zit dus voor bijna iedereen wel iets tussen. Krijgt u meteen iets ruws en industrieels voor oog als u denkt aan een betonlook? Dat kan, maar is zeker niet altijd het geval. Beton gaat namelijk goed samen met andere materialen en kleuren. Hiermee kan je warmte en sfeer creëren. Het hoeft dus niet strak en kil te zijn.

We bieden bij Waterland Sanitair verschillende betonlook badkamers aan. Deze zijn altijd voorzien van de beste producten en te verkrijgen inclusief montage. Benieuwd hoe dit er voor u uit kan zien? Kom langs in een van onze showrooms.


Is dit de badkamerstijl voor u?

Krijgt u het hier nou warm van en wilt u de mogelijkheden voor een industriële badkamer in uw huis bespreken? Kom dan snel langs in een van onze showrooms.
Maak een afspraak

Kenmerken van een betonlook badkamer

De meeste mensen denken meteen aan sfeerloze kleuren en een industriële uitstraling wanneer ze het hebben over een betonlook badkamer. Het is juist het tegenovergestelde. Door de diversiteit van deze stijl kunt u er altijd uw eigen twist aan geven zodat het perfect aansluit op de visie voor uw droombadkamer.

Naast een stoere en mannelijke uitstraling, kunt u het bijvoorbeeld ook een landelijke of moderne uitstraling geven door bepaalde kleuren en materialen te incorporeren. Hout elementen en planten zullen levendig toevoegen. U kunt echt alle kanten op. Ideaal!


Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 4,3/5 op basis van 50+ reviews

Reviews bekijken

Kom binnen kijken bij
Waterland Sanitair

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor. Lorem ipsum dolor sit amet.

  • 100% maatwerk badkamers
  • Gratis 3D ontwerp binnen 3 uur