2 showrooms

20+ jaar ervaring

Persoonlijk advies

Bekend van tv:

Trustpilotscore 4,6

Stoer en robuust

Industrieel

Industriële badkamer

Bent u op zoek naar een stoere badkamer met donkere elementen zoals staal en beton? Dan is een industriële badkamer misschien wel de stijl voor u!

Deze badkamerstijl is de laatste jaren op de voorgrond getreden en heeft zijn populariteit sterk behouden. Materialen die kenmerkent zijn voor deze stijl zijn beton, staal en hout. Dit vaak in combinatie met een (mat) zwarte of witte basis. Deze materialen en kleuren gaan hand in hand met elkaar en creëren die stoere en robuuste uitstraling waar we zo van houden. Door gebruik te maken van duurzame en hoogwaardige producten behoudt u het luxe en charisma in uw badkamer.


Is dit de badkamerstijl voor u?

Krijgt u het hier nou warm van en wilt u de mogelijkheden voor een industriële badkamer in uw huis bespreken? Kom dan snel langs in een van onze showrooms.
Maak een afspraak

Kenmerken van een industriële badkamer

Industriële badkamers staan bekend om het gebruik van stoere en donkere elementen en het gebruikt van robuuste en onbewerkte materialen zoals hout. Dit kunt u combineren met een lichte of donkere basis. Houdt u meer van donkere tegels? Geen probleem! Of gaat u toch liever voor de lichte variant? Ook dit zal prachtig staan bij deze badkamerstijl. Het totaalplaatje zal een rustgevende en minimalistische uitstraling hebben. Want u wilt natuurlijk wel tot rust kunnen komen in uw nieuwe badkamer!

Een kenmerk dat je vaak terug ziet komen bij een industriële badkamer zijn moderne vormen met strakke lijnen en vormen. Denk hierbij aan een mooie ronde spiegel met belichting om de rand of een douchedeur met een zwart frame die je tegenwoordig overal tegenkomt. Wat ons betreft mag deze stijl nog lang blijven plakken want wij zijn er dol op!


Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 4,3/5 op basis van 50+ reviews

Reviews bekijken

Kom binnen kijken bij
Waterland Sanitair

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor. Lorem ipsum dolor sit amet.

  • 100% maatwerk badkamers
  • Gratis 3D ontwerp binnen 3 uur