2 showrooms

20+ jaar ervaring

Persoonlijk advies

Bekend van tv:

Trustpilotscore 4,6

Knus en warm

Landelijk

Landelijke badkamer

Een landelijke badkamer is de ideale badkamerstijl wanneer u houdt van gezelligheid en warmte. Het gebruik van warme kleuren en natuurlijke materialen straalt intense rust uit. U kunt dus ook geheel ontspannen na een lange dag in een landelijke badkamer.

Landelijk betekent niet dat deze stijl alleen geschikt is voor woningen buiten de stad. Het past ook ontzettend goed in een stedelijke woning. Creëer uw eigen toevluchtsoord in het midden van de drukke stad. Ervaar een gevoel van rust alsof u in een bos bent met niemand om u heen, maar dan in het comfort van uw eigen badkamer.


Is dit de badkamerstijl voor u?

Krijgt u het hier nou warm van en wilt u de mogelijkheden voor een industriële badkamer in uw huis bespreken? Kom dan snel langs in een van onze showrooms.
Maak een afspraak

Kenmerken van een landelijke badkamer

Een van de belangrijkste kenmerken in een landelijke badkamer is het gebruik van hout in warme kleuren. Van een een houten badkamermeubel tot tegels met een houtlook. Het kan allemaal bij deze stijl. Hout brengt direct een warme en natuurlijke uitstraling met zich mee.

Een landelijke stijl is niet ouderwets en is ook erg goed te combineren met bijvoorbeeld een moderne stijl. Een combinatie van de twee zorgt voor een moderne en landelijke uitstraling. Veel mensen zijn dol op de landelijke stijl en er is tegenwoordig veel mogelijk. Bekijk de mogelijkheden voor uw badkamer tijdens een afspraak in een van onze showrooms.


Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 4,3/5 op basis van 50+ reviews

Reviews bekijken

Kom binnen kijken bij
Waterland Sanitair

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor. Lorem ipsum dolor sit amet.

  • 100% maatwerk badkamers
  • Gratis 3D ontwerp binnen 3 uur