2 showrooms

20+ jaar ervaring

Persoonlijk advies

Bekend van tv:

Trustpilotscore 4,6

Tijdloos en minimalistisch

Modern

Moderne badkamer

Een lange dag achter de rug met veel prikkels van buitenaf? Dit is het ideale moment om een lekkere lange douche of bad te nemen in uw moderne badkamer. Door gebruik te maken van basisvormen en neutrale kleuren kunt u de focus echt op u zelf leggen.

Deze badkamerstijl blijft een van de meest gekozen badkamerstijlen die er zijn. Hij is erg veelzijdig en tijdloos zodat u er eindeloos van kan blijven genieten. Benieuwd hoe dit er voor u uit kan zien? Kom langs in een van onze showrooms.


Is dit de badkamerstijl voor u?

Krijgt u het hier nou warm van en wilt u de mogelijkheden voor een industriële badkamer in uw huis bespreken? Kom dan snel langs in een van onze showrooms.
Maak een afspraak

Kenmerken van een moderne badkamer

Moderne badkamers kenmerken zich door strakke lijnen en vormen. Dit zorgt meteen voor een minimalistische en tijdloze uitstraling waar veel mensen naar op zoek zijn. Elementen die u veel terug zal zien komen in moderne badkamers zijn neutrale kleuren, zoals wit of creme, veel glas en simpele vormen zoals cirkels en vierkanten. Een echte oase om in tot rust te komen. Dit betekent echter niet dat een moderne badkamer saai en suf hoeft te zijn. Je komt er misschien geen retro behang of bloemetjes tegel tegen, maar je kan de basis look goed combineren met een leuke vorm tegel en sfeervolle decoratie. Het fijne aan deze stijl? Het is echt tijdloos en je zal er niet snel op uitkijken.


Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 4,3/5 op basis van 50+ reviews

Reviews bekijken

Kom binnen kijken bij
Waterland Sanitair

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor. Lorem ipsum dolor sit amet.

  • 100% maatwerk badkamers
  • Gratis 3D ontwerp binnen 3 uur