2 showrooms

20+ jaar ervaring

Persoonlijk advies

Bekend van tv:

Trustpilotscore 4,6

Neutraal en tijdloos

Tijdloos

Tijdloze badkamer

Een tijdloze badkamer en een moderne badkamer worden soms nog door elkaar gehaald. Ze komen namelijk is veel aspecten met elkaar overeen. Een tijdloze badkamer is alleen minder trendgevoelig en hiermee ideaal voor mensen die de sfeer in hun badkamer, en huis, graag frequent veranderen. Met een sterke neutrale basis kan je alle kanten op met decoratieve elementen.

Geniet je het ene moment echt van veel decoratie en kleur? Maar wil je een half jaar later juist schone oppervlakken en niet te veel afleiding voor het oog? Dit is makkelijk toe te passen in een tijdloze badkamer. Geef keer op keer uw eigen draai aan uw badkamer en raak er nooit op uitgekeken.


Is dit de badkamerstijl voor u?

Krijgt u het hier nou warm van en wilt u de mogelijkheden voor een industriële badkamer in uw huis bespreken? Kom dan snel langs in een van onze showrooms.
Maak een afspraak

Kenmerken van een tijdloze badkamer

We beschreven het eerder ook al, maar een tijdloze badkamer staat vooral bekend om het feit dat ze geen trendgevoelige materialen en producten bevatten. Het is een simpele sterke basis en is daarmee ook duurzaam en vooral tijdloos. Het is zonde van de materialen en uw geld om elke 10 jaar een nieuwe badkamer te laten installeren omdat de trends veranderen. Met een tijdloze badkamer hoeft u zich hier geen zorgen over te maken.

Door uw eigen accessoires toe te voegen maakt u de badkamer keer op keer eigen. Een tijdloze badkamer is geschikt voor mensen met een lager budget, maar die toch op zoek zijn naar een upgrade in luxe. En ook handig om te weten. Een tijdloze badkamer groeit goed mee met het gezin. Decoreer uw badkamer speelser wanneer de kinderen jong zijn, maar verander dit makkelijk naar een volwassenere stijl wanneer de kinderen ouder zijn.


Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 4,3/5 op basis van 50+ reviews

Reviews bekijken

Kom binnen kijken bij
Waterland Sanitair

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor. Lorem ipsum dolor sit amet.

  • 100% maatwerk badkamers
  • Gratis 3D ontwerp binnen 3 uur