2 showrooms

20+ jaar ervaring

Persoonlijk advies

Bekend van tv:

Trustpilotscore 4,6

Ontspannend en luxueus

Wellness

Wellness badkamer

Ervaar direct dat spa-gevoel wanneer u uw eigen badkamer instapt met een wellness badkamer. Niets is fijner dat uitermate genieten in de badkamer van uw dromen.

Combineer een warm kleurenpalet en natuurlijke materialen met de luxe van een wellness resort. Denk hierbij aan een sauna, stoomdouche en sunshower. Nooit meer de deur uit hoeven om dit gevoel te ervaren, maar gewoon uw eigen badkamer binnenlopen. Bestaat er een beter gevoel? Bekijk de mogelijkheden voor een wellness badkamer met uw budget tijdens een afspraak in een van onze showrooms.


Is dit de badkamerstijl voor u?

Krijgt u het hier nou warm van en wilt u de mogelijkheden voor een industriële badkamer in uw huis bespreken? Kom dan snel langs in een van onze showrooms.
Maak een afspraak

Kenmerken van een wellness badkamer

Er is een woord waar wij direct aan denken bij een wellness badkamer. Rust. Het is een van de dingen waar wij als mensen dag in dag uit naar op zoek zijn. Het meeste ideale is dan ook dat je dit altijd terug kan vinden in uw eigen badkamer. Met een wellness badkamer is dit keer op keer mogelijk!

Naast het hanteren van een rustige uitstraling wordt er vaak ook luxe sanitair gebruikt. Alles bij elkaar maakt het perfecte totaalplaatje. Zet u zelf dagelijks op nummer 1 met een wellness badkamer.


Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 4,3/5 op basis van 50+ reviews

Reviews bekijken

Kom binnen kijken bij
Waterland Sanitair

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor. Lorem ipsum dolor sit amet.

  • 100% maatwerk badkamers
  • Gratis 3D ontwerp binnen 3 uur