2 showrooms

20+ jaar ervaring

Persoonlijk advies

Bekend van tv:

Trustpilotscore 4,6

Nieuws en inspiratie

Badkamer ideeën

Op zoek naar een nieuwe badkamer, maar weet u niet waar te beginnen? Lees onderstaande artikelen of kom langs in een van onze showrooms om badkamerideeën op te doen

Bezoek een van onze badkamer showrooms

U bent van harte welkom in onze showrooms in Purmerend & Alkmaar voor inspiratie en persoonlijk advies.

  • Ontvang een gratis 3D ontwerp binnen 3 uur
  • Professioneel en persoonlijk advies

Badkamer ideeën voor een kleine badkamer

Een badkamer is vaak een van de kleinste ruimtes in huis, maar natuurlijk niet minder belangrijk. Het is de plek waar u de dag goed start en rustgevend afsluit. Daarom is het belangrijk dat een badkamer volledig is ingericht naar uw persoonlijk wensen. Wilt u graag een bad? Dan kan een douche-bad de optie voor u zijn. Is een dubbele wasbak belangrijk? Dan moet de douchecabine misschien net wat kleiner. Er zijn voldoende opties om al uw wensen in een kleine badkamer te krijgen zolang er goed wordt nagedacht over de indeling hiervan.

Maak een lijstje met wensen voor uw badkamer en neem deze mee naar een afspraak in onze showroom. Wij helpen u graag met ideeën voor uw badkamer, inspiratie en indelingen om uw badkamer een droombadkamer te maken. Onze badkamerspecialisten staan voor u klaar om advies te geven en mee te denken. Kom langs in een van onze showrooms en doe badkamer ideeën op!