2 showrooms

20+ jaar ervaring

Persoonlijk advies

Bekend van tv:

Trustpilotscore 4,6

Inspiratie galerij

Tijdens de zoektocht naar badkamer inspiratie komt u ontelbare opties tegen. Houdt u van landelijk of bent u toch meer van een strakke en moderne stijl? Gaat u voor een kleurrijk ontwerp of houdt u het liever simpel met neutrale kleuren? De opties zijn eindeloos en we begrijpen dat dit verwarrend kan zijn. Door veel inspiratie te bekijken komt u er het beste achter wat bij u past. Hier helpen wij u graag bij. Deze fotogalerij van onze projecten staat vol met alle inspiratie badkamers waar u naar zoek bent! Toch nog twijfels? Maak dan een afspraak in onze showroom en dan kijken wij met u mee. Het in het echt zien geeft toch altijd net dat andere gevoel.
Volgt u ons al online?

Welke badkamerstijl past er bij u?

Selecteer één badkamerstijl waarin u geïnteresseerd bent en laat u direct inspireren.

Maak een moodboard

Een moodboard is de ideale manier om overzicht te creëren van wat u graag zou willen hebben in uw badkamer. Dit helpt onze badkamerspecialisten in onze showroom met het geven van badkameradvies.

Tegenwoordig zijn er zoveel stijlen en trends dat het maken van een definitieve keuze soms stressvol kan zijn. Door een fysiek of digitaal moodboard op te zetten ontstaat er overzicht en rust in uw hoofd. U krijgt meteen zicht in wat er wel en niet bij elkaar past wanneer twee badkamer ideeën naast elkaar staan. Aan de hand van dit moodboard kunt u lastige knopen doorhakken en komt u dichter bij het realiseren van uw badkamer ideeën. Neem uw moodboard mee naar uw afspraak in onze showroom in Purmerend of Alkmaar en samen stellen we een gratis 3D tekening op voor uw badkamer. We bieden een ruim assortiment aan sanitair zodat u er zeker van kan zijn dat uw badkamer aan uw wensen voldoet.

#waterlandsanitairbadkamer

Bent u ook blij met uw Waterland Sanitair badkamer en wilt u deze graag laten zien? Plaats uw foto op Instagram met de hashtag #waterlandsanitairbadkamer en tag ons in de foto en voor u het weet staat uw badkamer hier ook tussen.