Badkamer specialist en Sanitairwinkel Purmerend & Alkmaar

Waterland Sanitair is een toonaangevende badkamerspecialist in Nederland. Wij verbouwen badkamers en installeren het sanitair. Wij zijn gevestigd in Purmerend en Alkmaar en hebben jarenlange ervaring met het inbouwen en monteren van badkamers. In onze showroom kunt u zich oriënteren op uw “badkamer” met betaalbaar design. Waterland Sanitair is een erkende sanitairwinkel. Bezoek onze showroom om ons aanbod te bewonderen. Wij zijn gevestigd op de Baanstee in Purmerend en daarnaast hebben wij een shroom in Alkmaar (Berenkoog 24), gemakkelijk te bereiken uit onder ander Amsterdam. Bent u op zoek naar een erkende badkamerspecialist of wilt u onze sanitairwinkel bezoeken? Neem dan contact met ons op.

Met trots mogen wij vertellen dat we in samenwerking met het tv programma “Het Perfecte Plaatje” bekend van RTL4, wij het sanitair hebben mogen verzorgen en de badkameropstellingen. Aflevering 3 (27 Oktober 2020).

Stappenplan voor
uw droombadkamer

Uw badkamer uitkiezen, ontwerpen en laten monteren was nog nooit zo makkelijk geweest!

1: Maak een afspraak

Maak nu een afspraak om inspiratie op te doen in onze showroom.

2: 3D Ontwerpen

Aan de hand van uw wensen, maken wij een 3D ontwerp.

3: Inmeten

Wij komen bij u langs om de maten op te nemen en om u verder te adviseren.

4: Monteren

Nadat deze stappen zijn doorlopen, wordt uw badkamer geïnstalleerd.

Badkamermeubel

Bij Waterland Sanitair bouwen wij niet alleen badkamers in, maar bij ons kunt u ook betaalbare badkamermeubels kopen. In onze badkamer showrooms hebben we een mooie collectie.

Lees verder

Nooddouche kopen

Tijdens de verbouwing van uw badkamer gaat de rest van uw drukke bestaan gewoon door. U moet naar uw werk, de kinderen naar school brengen en vrienden bezoeken. Dan wilt u natuurlijk wel fris voor de dag komen.

Lees verder

Sanitair kraan

Bij Waterland Sanitair verkopen wij tal van kranen en toiletten. Bekijk ons brede assortiment online of in de showroom.

Lees verder

Tegels badkamer

Bezig met het inrichten van een nieuwe badkamer? Dan kunnen tegels niet ontbreken. Kom binnenkort eens een kijkje nemen in onze showroom.

Lees verder

Wij werken in de volgende regio’s

Waterland Sanitair is gevestigd in Purmerend en Alkmaar, maar wij zijn werkzaam in tal van omringende steden. Onze werkterreinen zijn:

Amsterdam Alkmaar Almere Hoofddorp Hoorn Zwaag. Onze sanitairwinkel is gemakkelijk te bereiken vanuit de bovenstaande steden.

Badkamerspecialist en Sanitairwinkel met ervaring

Wij hebben in de afgelopen jaren tal van klanten blij mogen maken met een nieuwe badkamer. Lees hieronder hun ervaringen.

Heel goed geholpen door Waterland Sanitair, er staat nu een onwijs mooie douchewand in onze badkamer!

Pien

Super goede service en erg vriendelijke mensen om mee te werken. Alles wordt voor je geregeld en opgelost. Het zijn mensen van de werkvloer dus weten goed wat ze moeten doen. Zowel in de showroom als bij ons thuis dezelfde personen en dat werkt prettig.

Wij bevelen dit bedrijf graag aan.
Erik

Nog niet zo lang geleden heeft Waterland Sanitair onze badkamer verbouwd.

Wat meteen opviel is dat Waterland Sanitair bij einde werktijd alles netjes achterlaat zoals bijv. gereedschap aan de kant en het vuil netjes in zakken. Wij zijn erg tevreden met het resultaat en zullen zeker nog een keer bij hen terug komen.
Dennis Eggermont

Neem contact op

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Na het invullen van het contactformulier nemen wij zo snel mogelijk contact met u op om uw wensen tijdens een intake door te nemen. U kunt ons ook bezoeken in de showroom, waarbij u meteen een selectie van ons assortiment kunt bekijken. Wij hanteren in onze sanitairwinkel en showroom ruime openingstijden op afspraak. Neem telefonisch contact met ons op om te zien wanneer u ons kunt bezoeken. Daarnaast kunt u natuurlijk ook al naar onze producten online kijken.

    JA, ik geef toestemming om mijn gegevens te verzamelen.