2 showrooms

20+ jaar ervaring

Persoonlijk advies

Bekend van tv:

Trustpilotscore 4,6

Klantenservice

Bestellen
Betaling
Garantie
Montage
Algemene voorwaarden
Contact

Bestellen

We bieden een ruim aanbod aan sanitair waarmee u uw badkamer kan samenstellen. U zult samen met een specialist de 3D tekening opzetten. Wij bestellen alle benodigde materialen en leveren deze bij u aan huis.

Bestelling wijzigen

Wanneer u een bestelling wilt wijzigen kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Zij zullen u verder helpen en kijken wat de mogelijkheden zijn.

Bestelling annuleren

Onverwachts uw bestelling annuleren? Neem contact op met een van onze klantenservice medewerkers. Zij kijken met u mee naar de bestelling en kijken wat de mogelijkheden zijn. Wij kunnen niet garanderen dat het annuleren van uw bestelling mogelijk is.

Betaling

U dient voor het sanitair een betaling te doen van 100%. Bij het starten van de werkzaamheden wordt u verzocht een betaling te doen van 100% van de arbeid te worden voldaan per factuur. De factuur krijgt u hiervoor tijdig toegezonden.

Annulering

Indien het geld niet op de aangegeven dag wordt voldaan, worden de levering en montage van het sanitair stopgezet. De annuleringskosten voor de te leveren werkzaamheden zullen dan in rekening worden gebracht.

Stagnatie

Indien wij/onze monteurs door uw nalatigheid niet kunnen beginnen of verder kunnen met monteren brengen wij u € 400,00 per monteur per geplande dag in rekening.

Garantie

Het assortiment van Waterland Sanitair bestaat uit producten van hoge kwaliteit, maar het kan natuurlijk voorkomen dan een product niet werkt zoals verwacht. Daarom heeft u 2 jaar volledige garantie mits de volle 100% van de facturen is voldaan. Eventueel meerwerk en de extra kosten hiervoor zullen met de klant van tevoren besproken worden.

Garantie op fabrieksfouten

De aangeboden garantie is alleen op toepassingen bij fabrieksfouten. Gebreken of beschadigingen die ontstaan door verkeerd gebruik of vormen van slijtage vallen niet onder de garantieregeling.

Wat doen bij een kapot product

Het komt helaas wel eens voor dat een product niet werkt naar behoren. In gevallen van fabrieksfouten kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Zij kunnen u verder helpen met de regeling rondom uw garantie. We raden u aan om foto of videomateriaal mee te sturen in uw bericht. Dit geeft ons een beter beeld op het probleem. Wij proberen uw probleem zo snel mogelijk op te lossen.

Oplevering badkamer

Bij de oplevering van de badkamer loopt de badkamer de ruimte met u rond. Eventuele gebreken zullen worden genoteerd en zo snel mogelijk worden afgehandeld.

Montage

Wij helpen u met het vinden van uw droombadkamer. Ook monteren we uw badkamer met plezier. Op deze manier bent u er zeker van dat uw badkamer zorgvuldig en vakkundig wordt geplaatst. Liever uw eigen badkamer monteren? Lees hier meer over hoe dat in zijn werk gaat.

Montage door Waterland Sanitair

Ons team van professionele monteurs staat voor u klaar. Ze monteren uw droombadkamer zorgvuldig en met vakmanschap in uw ruimte. De gemiddelde montage van een badkamer duurt 2-3 weken. Deze inschatting kan afwijken door verschillende factoren. Wij zijn gedurende het volledige proces transparant in de communicatie zodat u altijd weet waar u aan toe bent.

Kosten montage

De kosten van montage hangen af van verschillende factoren. Denk hierbij aan de grootte van de ruimte en de type sanitair die u kiest. Een sunshower is bijvoorbeeld prijziger dan een normale douche. Bent u benieuwd naar de kosten van montage? Kom dan gezellig langs in een van onze showrooms en laat u adviseren door onze specialisten. Of lees meer op deze pagina.

Zelfmontage

Bent u zelf ontzettend handig of heeft u vrienden en familie die u graag helpen? Het is bij ons ook mogelijk om uw badkamer zelf te monteren. Mits u alle materialen bij ons afneemt. Geef dit tijdig aan zodat we dit kunnen meenemen in de offerte.

Algemene voorwaarden

Lees voor de aankoop van een badkamer onze voorwaarden zorgvuldig door.

Algemene voorwaarden

Contact

Heeft u nog vragen? Onze klantenservice staat klaar om al uw vragen te beantwoorden. Bel naar 0643572094 of vul ons contactformulier in. U ontvangt binnen één werkdag een bericht.

Openingstijden

Maandag                         08:00 - 17:00
Dinsdag                         08:00 - 17:00
Woensdag                        08:00 - 17:00
Donderdag                       08:00 - 17:00
Vrijdag                         08:00 - 17:00
Zaterdag                        Gesloten
Zondag                         Gesloten