Nooddouche

Uw badkamerspecialist en sanitairwinkel

Tijdens de verbouwing van uw badkamer gaat de rest van uw drukke bestaan gewoon door. U moet naar uw werk, de kinderen naar school brengen en vrienden bezoeken. Dan wilt u natuurlijk wel fris voor de dag komen. Om die reden bieden we tijdens de verbouwing een nooddouche aan. Zo kunt u ook gedurende de verbouwing heerlijk blijven genieten van een douche in een nood douchecabine. Wij kiezen samen met u de plaats van de tijdelijke douche. De plaatsing van de mobiele douche vindt plaats op huurbasis. De douche is op elke plek en situatie aan te passen. Hierdoor kan er in bijna alle gevallen tijdens de verbouwing gedoucht worden. We werken samen met onze betrouwbare partners van Verbouwingsdouche en adviseren u samen met hen over alle mogelijkheden tijdens de verbouwing.

 

 

Nooddouche kopen

Wordt uw huis gedurende een langere periode verbouwd en bent u druk op zoek naar een nooddouche? Bij Waterland Sanitair kunt u verschillende nooddouches huren of kopen. Kom langs in onze showroom om te zien hoe de douches precies werken en hoe u die kunt gebruiken in uw huis. Vrijwel altijd kunnen we een nooddouche in uw huis zetten. In 98% van de gevallen vinden we samen een plek voor de douche. Wilt u dus een mobiele nooddouche kopen, informeer naar de mogelijkheden.

 

Huren

Hoewel we er natuurlijk alles aan doen om te zorgen dat u zo snel mogelijk kan genieten van uw nieuwe badkamer, begrijpen we ook goed dat u het liefst elke dag heerlijk wil douchen. Dan wilt u niet altijd bij vrienden en familie moeten aankloppen. Om die reden kunt u bij ons een verplaatsbare nooddouche huren. We sluiten de douche ook voor u aan. Dit zit in de verhuur nooddouche prijs inbegrepen.

Heerlijk warm douchen

U kunt met de verbouwingsdouche door de warmwatervoorziening warm douchen. Tevens zijn de mobiele douches zijn stevig, netjes afgewerkt en nemen een oppervlakte van minder dan 1,50 m2 in beslag. Onze douches voldoen aan de wetgeving. We hanteren een strenge norm, waardoor u veilig kunt douchen.

Gratis bezorgen en installeren in Noord-Holland

Bezorging en ophalen is gratis in Noord-Holland. Daarbij verzorgen we ook de complete aansluiting. De douche wordt geplaatst op etage of begane grond met vuilwaterpomp en eigen warmwater-voorziening.

Welke aansluitingen heeft u nodig om een douchecabine te kunnen huren?

Wanneer u een nooddouche huurt, heeft u de volgende aansluitingen nodig:

Watertoevoer:
• Een warm en koud waterkraan, keukenkraan of wastafelkraan.
Mocht er alleen een koudwaterkraan aanwezig zijn. Dan leveren we een douche met met warmwatervoorziening. Voorwaarden is er 2x stroomaansluiting geaard-stopcontact 230V 16A aanwezig moet zijn. Dit is nodig voor een aansluiting voor de warmwatervoorziening.

Mocht de watertoevoerkraan voor de douche ook gebruikt worden voor de wasmachine, dan kunnen we een stuk monteren, zodat u niet de slang steeds hoeft te verwisselen om de wasmachine te gebruiken.

Afvoer:
• Een afvoer: dit kan een putje, dakgoot, buiten, wastafel of wasmachine afvoer zijn. Als de afvoer op hoogte is gemonteerd, leveren we standaard met opvoerpomp, deze pomp pompt het vuile water omhoog naar de afvoer van de wasmachine, wastafel of afvoerpijp.
De pomp heeft 1 van de 2, 230v aansluitingen/stopcontacten nodig die bij hierboven genoemde kop watertoevoer wordt omschreven.

Mocht de afvoer ook door de wasmachine gebruikt worden, dan kunt u ons vragen om een Y stuk te monteren om niet steeds de afvoerslang van douche naar wasmachine hoeft te verwisselen.

U hoeft het niet alleen te doen:

• De vaklui van Waterland Sanitair zullen met u meedenken waar de mobiele douche het beste geplaatst kan worden.
• Er dient in eerste instantie een ruimte te zijn met een oppervlakte van minimaal 120 cm x 100 cm en een hoogte van minimaal 220 cm om de tijdelijke douchecabine te kunnen plaatsen.
• Plus de aanwezige aansluitpunten van max 5 meter afstand vanaf de tijdelijke douche.
• 2 x stroomaansluiting van 16A 230V geaarde groepen/stopcontacten. Voor eventuele pomp of warmwatervoorziening, als u een afvoer in de grond heeft en er een warm en koud waterkraan aanwezig is dan hoeft deze stroomvoorzieningen niet aanwezig te zijn.

 

Vraag een offerte aan

Wanneer u bij ons een verbouwing laat doen, dan nemen we het gebruik van een nooddouche mee in onze stappenplan. Kom langs in onze showroom en informeer naar de mogelijkheden. Maar ook als een verbouwing elders laat doen of u gaat het helemaal zelf doen, dan kunt u bij ons terecht voor de verhuur van een tijdelijke douchecabine. Kom dus fris en heerlijk voor de dag ook tijdens uw verbouwing.