Over ons

Over Waterland Sanitair

Aandacht voor de klant is het belangrijkste speerpunt van Waterland Sanitair. We constateerden dat dit veelal ontbrak bij vergelijkbare bedrijven binnen onze branche. Wij hoorden en zagen dat in grote sanitair winkels klanten niet werden geholpen, doordat het te druk was of omdat er te weinig personeel liep die hen op dat moment kon adviseren.

Waterland Sanitair wil dat er van a tot z aandacht voor u als klant is. Dit start al bij een persoonlijke rondleiding in onze showroom, zodat alle aandacht gaat naar uw wensen. Ook wordt er een 3D-tekening gemaakt van uw toekomstige badkamer. Hierdoor heeft u een goed idee van hoe het totaalplaatje van uw badkamer eruit gaat zien. Omdat wij de volledige aandacht willen bieden aan onze klanten, werken wij enkel op afspraak.

 

Eigen montage

Waterland Sanitair verzorgt ook de montage van uw badkamer. Op die manier weet u meteen met wie u te maken heeft, ook tijdens de verbouwing van uw badkamer. En zorgen wij ervoor dat wat we inplannen ook daadwerkelijk gebeurt. Op die manier onderscheiden wij ons van de concurrent.

Lage Prijzen

Wij proberen zoveel mogelijk kosten te besparen. Zo hebben wij geen verkopers in onze showroom en wij hebben wij bewust gekozen voor een niet al te grote showroom. Door deze besparingen zijn wij in staat om al onze diensten tegen zeer scherpe prijzen aan te bieden.

Ons team

Waterland Sanitair is opgericht door Ronald Trock, Remon Koerse, Alex van Gemert en Wesley Trock. Zij zijn al jaren werkzaam op het gebied van sanitair. Ronald en Remon hebben zowel in opdracht van grote bedrijven, als jarenlang als zelfstandige gewerkt. Alex en Wesley zijn verantwoordelijk voor de marketing en voeren o.a. projectmanagement uit. Alle vier zijn zij erkende vakmannen.

Onze merken

Wij werken met de volgende merken. Deze zijn te bewonderen in onze showroom.

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress