2 showrooms

20+ jaar ervaring

Persoonlijk advies

Bekend van tv:

Trustpilotscore 4,6

Over ons

Over Waterland Sanitair

Persoonlijk advies van A tot Z

Wij zijn Waterland Sanitair. De badkamerwinkel waar iedereen de badkamer van zijn of haar dromen kan vinden. De meeste mensen hebben het tegenwoordig ontzettend druk en de badkamer is dé perfecte plek om tot rust te komen na een lange dag. Wij vinden daarom dus ook dat iedereen dit verdient!

Het is onze prioriteit om al onze klanten de beste service te bieden tijdens het volledige badkamer proces. We merkten dat dit vaak ontbrak bij bedrijven in onze branche. We hoorden en zagen dat in grote sanitair winkels klanten niet goed geholpen werden door de drukte of door een tekort aan personeel. Er was niemand om ze te woord te staan en te helpen met hun vraag.

Om ervoor te zorgen dat de ervaring en service in onze showroom van de beste kwaliteit is geven wij onze klanten van begin tot eind de volle aandacht. Dit begint met een persoonlijk rondleiding door onze showroom in Purmerend of Alkmaar. Alle aandacht gaat naar uw wensen! Ook maken we een gratis 3D ontwerp van uw toekomstige badkamer, zodat u een idee heeft van hoe het totaalplaatje van uw badkamer eruit zal komen te zien. Omdat wij ons volledig op onze klanten richten, werken wij uitsluitend op afspraak.

Bezoek een van onze badkamer showrooms

U bent van harte welkom in onze showrooms in Purmerend & Alkmaar voor inspiratie en persoonlijk advies.

  • Ontvang een gratis 3D ontwerp binnen 3 uur
  • Professioneel en persoonlijk advies

Het team van experts

Ons team van badkamerspecialisten

Waterland sanitair is in _ _ _ _ opgericht door Ronald Trock, Remon Koerse, Alex van Gemert en Wesley Trock. Allemaal zijn ze al jaren actief op het gebied van sanitair. Zowel Ronald als Remon zijn werkzaam geweest voor grote bedrijven, maar hebben ook ervaring als zelfstandige. Alex en Wesley zijn verantwoordelijk voor de marketing en projectmanagement. Al met al een team van erkende vakmannen die u kunnen helpen met uw vragen.

Service zoals u mag verwachten

1

Laat u inspireren
U bent erover uit: de badkamer moet worden vernieuwd, maar hoe gaat dit er allemaal uit zien? Bekijk onze projecten en doe inspiratie op.
Inspiratie bekijken

2

Gratis 3D ontwerp
Kom langs in onze showroom in Purmerend of Alkmaar en laat u adviseren. We stellen een gratis 3D ontwerp op voor uw droombadkamer.
Afspraak maken

3

Zorgvuldige montage
Het plan staat, spannend! Wij bestellen alle onderdelen en monteren deze zorgvuldig in uw ruimte.
Onze werkwijze

4

Tijd om te genieten!
Het is eindelijk tijd om te genieten! Waterland sanitair levert uw badkamer netjes en schoon op zodat u er meteen gebruik van kan maken.
Alle beoordelingen

Ontvang een maatwerk
3D ontwerp binnen 3 uur

Enthousiast geworden? Of wilt u gewoon een rustig rondkijken in onze showroom en badkamer advies ontvangen? Dat kan! Maak snel en makkelijk een afspraak bij onze showroom in Purmerend of Alkmaar. Onze specialist helpen je met plezier bij het realiseren van uw droombadkamer. Deze zal binnen 3 uur worden omgezet tot een 3D ontwerp zodat u het totaalplaatje kan bekijken.

  • Geheel vrijblijvend
  • 20+ jaar ervaring

Altijd lage prijzen

Om u altijd de beste prijs te kunnen blijven bieden proberen wij zoveel mogelijk kosten te besparen. Onze klant staat op 1!

Zo hebben wij geen verkopers in onze showrooms, alleen adviseurs. Ook hebben we de bewuste keuze gemaakt om een niet al te grote showroom te gebruiken. Dit maakt de ervaring intiemer en niet minder leuk! U kunt nog steeds genieten van ons assortiment. Door dit soort besparingen zijn, en blijven, wij in staat om al onze diensten tegen een zeer scherpe prijs te kunnen aanbieden.

Inclusief montage

Heel leuk zo’n nieuwe badkamer, waar wie gaat hem monteren? Wij natuurlijk! Waterland Sanitair verzorgt ook de montage van uw droombadkamer. Op die manier weet u meteen met wie u te maken heeft en kunt u uitgaan van de snelste en beste service. Er hoeft geen externe partij te worden bijgehaald. Wat wij met u inplannen, komen wij ook na. U hoeft niet langer te wachten dan afgesproken! Dit onderscheidt ons van de concurrent.

Op zoek naar meer badkamer inspiratie?

Nog net niet zeker welke stijl precies bij u past? Download ons gratis inspiratie magazine en laat u inspireren. Ons magazine staat vol met de mooiste badkamers en sanitair zodat u een beter beeld kan krijgen wat bij u past. U zal het magazine via de mail ontvangen zodat u deze op elk moment kunt bekijken. Of bekijk direct meer inspiratie bij onze projecten!