Projecten

Projecten

Tijdens de zoektocht naar badkamerinspiratie komt u ontelbare opties tegen. Houdt u van een landelijke stijl, of bent u toch meer van een strakke en moderne uitstraling? Gaat u voor een kleurrijk ontwerp, of houdt u het liever simpel met neutrale kleuren? De mogelijkheden zijn eindeloos, en we begrijpen dat dit verwarrend kan zijn. Door veel voorbeelden te bekijken, komt u er het beste achter wat bij u past. Hier helpen wij u graag bij.

Onze fotogalerij staat vol met inspiratiebadkamers waar u naar op zoek bent. Toch twijfelt u nog? Maak dan een afspraak in onze showroom, zodat we met u kunnen meekijken. Het zien van de badkamers in het echt geeft toch net dat andere gevoel.

Industrieel

Een industriële badkamer heeft een stoere en moderne uitstraling. Door gebruik te maken van beton, staal en hout creëer je een krachtige en robuuste look die tegelijkertijd ook minimalistisch kan zijn.

Betonlook

Een betonlook badkamer is momenteel helemaal in! Deze stijl sluit perfect aan op een modern en strak interieur. Beton is perfect te combineren met een ruim aantal aan kleuren en materialen. Dit maakt deze stijl erg divers en te kneden tot jouw droombadkamer.

Landelijk

Er is geen betere plek om te ontspannen dan in een landelijke badkamer. Door het gebruik van warme kleuren en natuurlijke materialen is deze badkamerstijl super knus en gezellig. In deze sfeervolle badkamerstijl kom je heerlijk tot rust na een lange dag.

Modern

Karakteristieken van een moderne badkamer zijn strakke lijnen en het gebruik van neutrale kleuren. Dit maakt deze badkamer stijl veelzijdig en tijdloos. In een moderne badkamer kunt u tot rust komen en eindeloos genieten.

Modern

Karakteristieken van een moderne badkamer zijn strakke lijnen en het gebruik van neutrale kleuren. Dit maakt deze badkamer stijl veelzijdig en tijdloos. In een moderne badkamer kunt u tot rust komen en eindeloos genieten.

Wellness

Wanneer je een wellness badkamer binnenstapt krijgt je meteen dat spa-gevoel. Door de combinatie van warme kleuren en natuurlijke materialen wordt uw badkamer uw at home wellness resort. Wie wil dat nou niet!

Tijdloos

Een tijdloze badkamer komt in veel aspecten overeen met een moderne badkamer. Door geen gebruik te maken van trendgevoelige elementen kunt u eindeloos genieten van uw badkamer. Geef keer op keer uw eigen twist door te spelen met decoraties, maar houdt de basis neutraal.