Reviews

Reviews

Al jaren leveren wij de beste producten en realiseren wij de mooiste badkamer en toiletten. Wij zijn trots op de vele reviews.

Wauw
Wat een fijne ervaring en wat een prachtig resultaat!! We zijn meer dan tevreden over het geleverde werk van de mannen van Waterland Sanitair. Prettige samenwerking, goed advies, fijn meedenken, fijne mensen, no nonsense! Wat ons betreft een aanrader!
Prachtige badkamer door top team
Onze 25 jaar oude badkamer is in twee weken tijd omgetoverd tot een schitterende luxe badkamer door een top team. Professioneel en helemaal naar onze wensen. Ook tijdens het werk werden details nog doorgenomen, wat alles tot een mooi geheel heeft gemaakt.
Complete perfecte plaatje
Complete perfecte plaatje, van showroom , meedenkend advies , slopen en afvoeren t/m afwerking laatste glasplaatje nis toilet ;)… Vakkundig ,supergezellig, no nonsens team! Goede samenwerking met top kitter ,tegelzetter en stucadoor. Heel blij met onze van totaal gerenoveerde badkamer tot spabeleving.
Zeer fijne ervaring met Waterland…
Zeer fijne ervaring met Waterland Sanitair! De voorbereiding en offerte werd keurig samengesteld en uitgelegd. Communicatie tussen offerte en uitvoering was prima en de uitvoer is geweldig! Echte vakmensen met een goed oog voor detail en zorg voor hun klanten! Kan het iedereen aanbevelen, ze zijn niet goedkoop, maar kwaliteit is echt meer dan geweldig!
Super blij met onze nieuwe badkamer!
Begin december hebben de mannen van Waterland Sanitair onze nieuwe badkamer geplaatst. We zijn blij met het prachtige resultaat! Van het intekenen tot het plaatsen van de badkamer zijn we goed geholpen. Er wordt goed met je meegedacht en ze weten waar ze het over hebben. Het plaatsen ging voorspoedig, slechts 2 weken. Ook onze buren in het appartementencomplex waren te spreken over de gang van zaken. Ze laten alles netjes achter en zijn prettig in omgang. Bij een volgend project schakelen wij zeker Waterland Sanitair weer in. Wij bevelen Waterland Sanitair dan ook zeker aan!
Super tevreden!
In april dit jaar is onze mooie badkamer geplaatst door Waterland Sanitair. Alles is vakkundig geplaatst en we zijn super tevreden. De 3 hebben er veel verstand van en weten waar ze over praten. Wat ook erg fijn is is dat als er naderhand even iets aangedraaid moet worden je alleen maar even een berichtje hoeft te sturen en dat ze gelijk de volgende dag met 2 man sterk voor je deur staan! Wij bevelen Waterland Sanitair zeker aan.
Alex heeft ons fantastisch geadviseerd
Alex heeft ons fantastisch geadviseerd! Wij hebben recent een jaren 30 woning gekocht en er bleek meer aan te moeten gebeuren dan verwacht. Naast het advies voor het toilet, waar we enorm blij mee zijn, kon hij ons ook adviseren over de andere projecten die gedaan moesten worden. We hebben hem als een grote steun ervaren. Hoewel wij kritisch zijn, kunnen we niet anders zeggen dat het werk tot in de perfectie is uitgevoerd. Voor de badkamer gaan we zeker ook zaken doen met Waterland Sanitair! Een echte aanrader!
Super blij met onze badkamer van Waterland Sanitair
Via Waterland Sanitair hebben we een prachtige badkamer gerealiseerd. Heerlijk groot ligbad, silent flush WC's, mooi houten wastafelmeubel met natuurstenen waskom. Ze hebben goed naar onze wensen geluisterd, denken met je mee. Ze zijn zeer flexibel, hielden ook rekening met de planning van de rest van de verbouwing. En snelle service. Ze hebben nu ook een 2e showroom in Alkmaar. Super blij met onze badkamer van Waterland Sanitair!
Prachtig resultaat
Het sympathieke team van waterland sanitair heeft ons super fijn geholpen, vanaf het uitzoeken van alle sanitair tot en met het plaatsen en afwerken. De badkamer is prachtig en functioneel. Een topteam we zijn enorm blij met onze nieuwe badkamer!
Prachtige badkamer
Na een flinke lekkage ben ik gered door de heren van Waterland Sanitair! De lijnen zijn kort en de communicatie is plezierig. Altijd snel antwoord op vragen en eventuele problemen worden rap opgelost. Goede begeleiding en tips voor keuzen met reële verwachtingen. De nieuwe badkamers is prachtig! Ik ben er ontzettend blij mee!
Mooi en snel een mooie badkamer
Badkamer is erg mooi geworden. Hoe de heren de oude badkamer hebben omgebouwd is echt waanzinnig!
Tevreden klant m.b.t. badkamerrenovatie
We hebben onze nieuwe badkamer laten realiseren door Waterland Sanitair. Vanaf het eerste bezoek in de showroom was ons gevoel bij deze professionals erg goed en dat was belangrijk voor ons. Tijdens de werkzaamheden werd duidelijk dat wij zeker de juiste keuze hadden gemaakt. Ze werken snel, leveren prachtig werk af en doen er alles aan om te zorgen dat je als klant tevreden bent. Daarnaast verloopt de communicatie prettig. We zouden Waterland Sanitair dan ook zeker aanbevelen (wat we al bij een paar mensen hebben gedaan) als je op zoek bent naar een betrouwbare partij die vakwerk aflevert!
Erg tevreden over Waterland Sanitair
Erg tevreden over Waterland Sanitair. Komen afspraken na, werken netjes en het eindresultaat is prachtig. Dat ze een mooie showroom hebben waar je alle producten kan zien is ook een pluspunt. Absolute aanrader!
Heel mooi en klaar volgens planning!
Na een bezoek aan de showroom een offerte voor materiaal en arbeid, met 3D plan. Resultaat een heel mooie badkamer met strak tegelwerk en afwerking, dit alles in twee weken gereed en klaar voor gebruik, precies zoals was overeen gekomen!!
Geweldige wellness!
De mannen van Waterland Sanitair hebben bij ons 2 toiletten en 2 badkamers aangepakt. In het eerste gesprek was al duidelijk dat deze mannen ervaring hebben, en ze hebben dan ook mooie ideeën aangedragen voor het ontwerp. In een krappe maand hebben ze vier ruimtes omgetoverd tot prachtige plekken. Extra compliment voor de lange adem. Enkele kranen waren enorm vertraagd vanwege de Corona-crisis. Met een noodkraan is dat opgelost en toen de goede kranen eindelijk waren geleverd zaten ze er een dag later al op!
Waterland sanitair Top!!
Waterland sanitair is hét bedrijf als je de badkamer wilt gaan renoveren. Wat ik als prettig heb ervaren 1 aanspreekpunt. De heren hebben kennis van zaken, denken in oplossingen. Werken secuur en netjes. Aan het einde van de werkdag wordt alles opgeruimd. Kortom een aanrader!
Erg blij met onze badkamer van Waterland Sanitair B.V.
Begin dit jaar zijn wij op zoek gegaan naar een betrouwbaar bedrijf voor de verbouwing van onze badkamer. Via facebook kwamen we terecht bij Waterland Sanitair. Mooie showroom veel keuze uit goede materialen en geen bouwmarkt kwaliteit. Je wordt goed geadviseerd in je wensen en je kunt inspiratie opdoen. Werken netjes conform planning. Regelen zelf de afspraak met de tegelzetter, kitter en stukadoor. Puin wordt netjes afgevoerd en de woning wordt zo schoon mogelijk achtergelaten. Resultaat is een voor ons perfecte badkamer die aan al onze wensen voldoet. Wij zijn er erg blij mee.
Wat is het mooi geworden!
Vanaf onze eerste kennismaking bij ons thuis met Waterland Sanitair en na een bezoek aan hun prachtige showroom besloten om met de heren in zee te gaan. En daar hebben we geen spijt van! Zij hebben onze badkamer en toilet omgetoverd tot iets geweldigs! De samenwerking was top en alle afspraken werden steeds nagekomen. Op veranderingen van onze kant werd flexibel gereageerd, overleg was altijd mogelijk. Remon, Ronald en Alex, superbedankt voor jullie werk. Jullie zijn top!
Ik zou Waterland Sanitair iedereen aanraden
Vanaf oriëntatie tot installatie zeer vakkundig geholpen. We zijn heel erg blij met onze (vrijwel volledig) verbouwde badkamer. Er is vanaf het begin op een prettige maar kritische manier meegedacht. Afspraken zijn altijd nagekomen en bij vragen kregen we snel antwoord. Ik zou Waterland Sanitair iedereen aanraden!
Mijn buren waren al tevreden en ik nu ook!
Na een telefonische afspraak werd er een plan gemaakt voor de verbouwing waarin meerdere opties naar voren werden gebracht. Er werd goed meegedacht met de klant. De afspraken werden altijd nagekomen. Als er bijzonderheden te melden waren (bij mij kwam plotseling een deur te voorschijn) werd er meteen gereageerd naar de klant toe met een evt. oplossing dmv telefoontje of fotoos. Na de verbouwing werd het pand netjes achtergelaten. Het meedenken met de klant maar vooral de vriendelijke en rustige benadering werden zeer gewaardeerd.
Mijn badkamer als paleisje in huis.
Onlangs is mijn badkamer naar volledige tevredenheid gerenoveerd. Goed overleg en deskundig advies omtrent de mogelijkheden vormden de basis hiervoor. De verbouwing is met grote zorgvuldigheid uitgevoerd waarbij ernaar gestreefd is om iedere vorm van ‘overlast’ binnen de woning tot het hoogst noodzakelijke te beperken. Ik kan dit bedrijf iedereen aanbevelen.
Heel goed geholpen door Waterland…
Heel goed geholpen door Waterland Sanitair. Van begin tot einde heeft het hele team goed naar ons geluisterd en deskundig advies gegeven. Altijd op tijd en ze werken heel netjes. Super mooi geworden heren !! Grote douchewand, grote tegels en een prachtige badkamermeubel allemaal van top kwaliteit. Makkelijk schoon te houden ook. Wij zijn super blij ermee. Bedankt Alex, Ronald en Remon.
Bakwerk geleverd 👍
Waterland Sanitair heeft mijn badkamer meubel en douche cabine keurig volgens afspraak geplaatst. Er moesten tevens onverwacht twee tegels vervangen worden na het verwijderen van de oude wastafel. Ook dit is keurig opgelost. Kortom ik beveel Waterland Sanitair van harte aan👍
Top bedrijf
Top bedrijf, na veel problemen met de oude badkamer. Bij waterland sanitair terecht gekomen, zij gaven een goed advies, hoe alles beter kon. Alles door waterland sanitair laten uitvoeren. Nu helemaal blij met de nieuwe badkamer. Echte vakmensen. Bedankt toppers.
Badkamer laten doen door Waterland…
Badkamer laten doen door Waterland Sanitair. Van begin tot eind goede ervaring. Wat prettig is is dat er geen tussenpersonen zijn. Van begin tot eind regelen ze alles....Het ontwerp was zeer mooi....het eindresultaat nog mooier! Samenwerking onderling van hen is erg prettig...ze werken netjes en laten geen rommel achter Het werk kon ook al.heel snel.beginnen waar we erg blij mee waren natuurlijk Zeer aan te bevelen als je je badkamer wil laten doen
Van kleine badkamer naar paleisje
Hoe ze van een badkamer zo groot als een "postzegel" een paleisje hebben gemaakt. Echt super blij mee! Harde werkers en recht door zee, daar houden wij van. Alles goed afgewerkt, nergens om hoeven vragen! Super. Ik adviseer zeker Waterland Sanitair.
Super geadviseerd!!
We zijn fantastisch geadviseerd door de heren, afspraken zijn ze allemaal nagekomen. De planning is ruimschoots gehaald. We hebben een prachtige badkamer.
Wij zijn zeer tevreden met de…
Wij zijn zeer tevreden met de oplevering van onze badkamer en toilet! Waterland Sanitair luisteren goed naar de wensen van de klant en zijn tevens flexibel om design wijzigen die vanuit ons kant kwamen achteraf door te kunnen voeren. Zij denken goed mee en geven ook goede tips en ideeën om design en standaard monteer problemen die net even anders moeten op ons verzoek op te lossen. Al met al zeer blij en zeker een aanrader!!
Uitstekende service waarbij klantbehoefte voorop staat
Uitstekende service en een heel prettig proces vanaf ontwerp tot oplevering. Er wordt goed geluisterd naar de wensen van de klant waar het uiteindelijke ontwerp naadloos op aansluit. Daarnaast ook goed op de hoogte van de laatste badkamertrends en de mooiste materialen wat resulteert in een super strak design. Ik zou dit bedrijf zeker aanraden als je op zoek bent naar hoge kwaliteit en iets unieks!
Deskundig advies
Deskundig advies in het voortraject, voelde niet alsof ze me een badkamer/toilet aan het verkopen waren maar er werd op prettige wijze geluisterd naar onze wensen. Tijdens de werkzaamheden ook vriendelijk, ging snel voorbij en het resultaat mag er wezen! Heb ze gelijk geadviseerd aan m’n schoonouders.
Vakmannen!
Van begin tot het einde prima verlopen. Goed advies met een prachtig resultaat. Zeker aan te bevelen.
Goede service en mooi resultaat
Zeer goede service. Ronald en Remon denken goed mee en komen met goede creatieve oplossingen. Alleen het afmaken van de laatste kleine klusjes liet even op zich wachten. Maar het resultaat was het wachten meer dan waard. Prachtige materialen en mooie afwerking.
Ik kan dit bedrijf aanraden
Ik ben heel erg tevreden over de plaatsing van mijn nieuwe badkamer en toilet door Waterland Sanitair. De advisering en werkzaamheden zijn vakkundig en volgens afspraak verlopen. Nel Kniestedt
Schitterend vakmanschap
Schitterend vakmanschap, alles zoals afgesproken en nog mooier afgeleverd als de voorbeelde deden voordoen !
Remon en Ronald verzetten top werk en zorgen dat alles goed en op tijd geregeld is.ze hebben een paleisje van een badkamer bij mijn moeder gemaakt waar zij tot aan haar oude dag van kan genieten en gebruiken. mannen bedankt!!
Geweldige service met deskundig advies…
Geweldige service met deskundig advies gekregen van de heren!
Heel goed geholpen door Waterland…
Heel goed geholpen door Waterland Sanitair, er staat nu een onwijs mooie douchewand on onze badkamer!
Specialistisch vakmanschap!
Prachtige kwaliteit badkamers en een snelle en goede (montage)service!
Nieuwe badkamer nodig
Het bedrijf heeft een hele mooie showroom waar je inspiratie op kan doen. De mensen zijn enthousiast en ze luisteren goed naar je wensen. Als je van plan bent om een nieuwe badkamer te gaan aanschaffen... dan doen bij Waterland Sanitair. De kwaliteit en de service zijn perfect. Het zijn toppers.
Degenlijk en betrouwbaar bedrijf.
Degenlijk en betrouwbaar bedrijf, goede communicatie en eerste klas materiaalgebruik. Ik raad dit bedrijf zeker aan.
Vakkundig team!
Bent u opzoek naar een kwalitatief goede badkamer? Dan zit je bij Waterlandsanitair bij het goede adres! Een vakkundig team boordevol ervaring en bedrevenheid!
Najaar 2017 is ons toilet gedaan door Waterland Sanitair. Fijne meedenkende mensen. Alles is top uitgevoerd. Goede samenwerking en altijd bereikbaar voor vragen.
Prachtige badkamer!
Het team van Waterlandsanitair heeft dit najaar mijn badkamer volledig gerenoveerd. Echt vakmanschap. Een klus vol uitdagingen waarbij 3 kleine kamers 1 grote badkamer moest worden in een oud huis. Vanaf de start wordt er actief meegedacht hoe alles naar wens gaat passen en voor alles een oplossing. Mensen die serieus met hun vak bezig zijn en een goed netwerk van andere professionals meenemen die ze inzetten. En altijd bereikbaar voor vragen en advies. Hartelijk dank voor de fijne samenwerking