2 showrooms

20+ jaar ervaring

Persoonlijk advies

Bekend van tv:

Trustpilotscore 4,6

We zien je graag

Welkom bij onze showroom in Alkmaar

Showroom Alkmaar

Berenkoog 24, 1822 BJ, Alkmaar

Badkamer showroom Alkmaar

Bent u op zoek naar een sanitairwinkel in Alkmaar? Kom langs in onze uitgebreide badkamer showroom en laat u adviseren door onze badkamerspecialisten. Wij bieden een breed assortiment aan sanitair en tegels in diverse stijlen, kleuren en materialen. Ons team van experts staat voor u klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuzes voor uw badkamer in onze badkamer showroom. Wij bieden ook de professionele installatie en montage van uw badkamer in Alkmaar en omgeving. Kom gerust eens langs in onze badkamer showroom om inspiratie op te doen en de mogelijkheden voor uw badkamer te ontdekken!

Onze showroom in Alkmaar is de ideale plek om inspiratie op te doen en de mogelijkheden te ontdekken voor uw badkamer op maat. Zien we u binnenkort in onze badkamer showroom?
Maak een afspraak

Waterland Sanitair Alkmaar

Berenkoog 24, 1822 BJ Alkmaar
Maandag t/m vrijdag 08:00 - 17:00

Welke badkamerstijl past er bij u?

Selecteer één badkamerstijl waarin u geïnteresseerd bent en laat u direct inspireren.

Op zoek naar meer badkamer inspiratie?

Nog net niet zeker welke stijl precies bij u past? Download ons gratis inspiratie magazine en laat u inspireren. Ons magazine staat vol met de mooiste badkamers en sanitair zodat u een beter beeld kan krijgen wat bij u past. U zal het magazine via de mail ontvangen zodat u deze op elk moment kunt bekijken. Of bekijk direct meer inspiratie bij onze projecten!
phone-handset