Showroom badkamers in Alkmaar

Badkamer showroom Alkmaar
kwaliteit badkamermeubels en producten

Top merken | Príve rondleiding & advies van echte experts | 3D ontwerp

Bent u op zoek naar een sanitairwinkel in Alkmaar? Kom langs in onze uitgebreide badkamer showroom en laat u adviseren door onze badkamerspecialisten. Wij bieden een breed assortiment aan sanitair en tegels in diverse stijlen, kleuren en materialen. Ons team van experts staat voor u klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuzes voor uw badkamer in onze badkamer showroom. Wij bieden ook de professionele installatie en montage van uw badkamer in Alkmaar en omgeving. Kom gerust eens langs in onze badkamer showroom om inspiratie op te doen en de mogelijkheden voor uw badkamer te ontdekken!

Onze showroom in Alkmaar is de ideale plek om inspiratie op te doen en de mogelijkheden te ontdekken voor uw badkamer op maat. Zien we u binnenkort in onze badkamer showroom?

Ontdek uw nieuwe badkamer

Badkamer showroom Waterland Sanitair AlkmaarOnze showroom badkamers is alleen op afspraak te bezoeken

Doe inspiratie op voor uw nieuwe badkamer. In onze nieuwe showroom in Alkmaar kan dat. Wij werken alleen met topmerken en bieden daarom ook de hoogste kwaliteit. Onze showroom is geopend van maandag t/m vrijdag op afspraak. Tijdens een korte rondleiding kunnen wij u alvast voorzien van advies en luisteren we met aandacht naar uw wensen rondom de nieuwe badkamerinrichting. Kom langs! Op ons adres:

Waterland Sanitair
Berenkoog 24
1822 BJ Alkmaar

Of bel: 0643572094

Herkent u zich in de volgende punten?

Ik wil graag een nieuwe badkamer, maar ik weet niet waar ik moet beginnen.

Ik heb een paar prachtige producten online gezien, maar ik wil wel zien hoe ze er in het echt uitzien en of het past in mijn badkamer?

Ik heb prachtige producten gezien, maar ik heb zelf geen technische kennis. Hoe kan ik deze producten inbouwen in mijn badkamer? Ik zoek iemand die mij daarover advies kan geven.

Ik zoek iemand die mij advies over zowel sanitaire producten, als het inbouwen daarvan kan geven.

Waterland Sanitair Showroom AlkmaarDirect vanuit de showroom naar uw nieuwe badkamer

In onze showroom ontmoet u de echte experts. Waterland Sanitair heeft namelijk decennia ervaring met het inbouwen van badkamers. Wij weten ook alles van sanitaire producten. Wij adviseren u dan ook graag bij het inrichten van uw nieuwe badkamer.

Showroom badkamers Alkmaar, Zwaag, Enkhuizen e.o

Onze showroom is gelegen in Alkmaar. De showroom is gemakkelijk te bereiken vanuit de omliggende gebieden en regio. Maak een afspraak en krijg een rondleiding in wat straks uw badkamer kan zijn.

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

Vrijblijvend praktisch advies

Geïnspireerd geraakt door de foto’s en video? Kom dan langs in onze nieuwe showroom in Alkmaar. Niet alleen kunt u een groot assortiment aan producten bekijken, maar geven wij u ook direct advies bij het inrichten van uw badkamer. Waterland Sanitair is naast een showroom ook een specialist in het inbouwen en renoveren van nieuwe badkamers. Kennis en kunde komen bij ons samen, zodat wij u van optimaal advies kunnen voorzien.

Daarnaast kunnen wij ook een 3D ontwerp van uw toekomstige badkamer maken. Op die manier weet u precies hoe uw nieuwe badkamer eruit gaat zien.

Maak vandaag nog een afspraak voor onze showroom.

Maak een afspraak

.

Prachtig resultaat
Het sympathieke team van Waterland Sanitair heeft ons super fijn geholpen, vanaf het uitzoeken van alle sanitair tot en met het plaatsen en afwerken. De badkamer is prachtig en functioneel. Een topteam we zijn enorm blij met onze nieuwe badkamer!
Anja
Erg tevreden over Waterland Sanitair
Erg tevreden over Waterland Sanitair. Komen afspraken na, werken netjes en het eindresultaat is prachtig. Dat ze een mooie showroom hebben waar je alle producten kan zien is ook een pluspunt. Absolute aanrader!
Vincent Besters
Wat is het mooi geworden!
Vanaf onze eerste kennismaking bij ons thuis met Waterland Sanitair en na een bezoek aan hun prachtige showroom besloten om met de heren in zee te gaan. En daar hebben we geen spijt van! Zij hebben onze badkamer en toilet omgetoverd tot iets geweldigs! De samenwerking was top en alle afspraken werden steeds nagekomen. Op veranderingen van onze kant werd flexibel gereageerd, overleg was altijd mogelijk. Remon, Ronald en Alex, superbedankt voor jullie werk. Jullie zijn top!
Lucien Tang