Showroom badkamers in Purmerend: doe vandaag inspiratie op

De showroom met de beste badkamermeubels en producten

Privé rondleiding | Advies van echte experts | Uw badkamer in 3D ontwerp

Waterland Sanitair biedt een uitgebreide showroom ervaring in onze sanitair showroom in Purmerend. Onze badkamerspecialisten staan voor u klaar om u te inspireren en adviseren over de mogelijkheden voor uw droombadkamer. We bieden een ruim aanbod aan badkamerstijlen, kleuren, tegels, materialen en accessoires die zijn tentoongesteld in onze badkamer showrooms. Hiermee kunt u als klant een duidelijk beeld krijgen van de mogelijkheden.

Dus, bent u op zoek naar inspiratie? Maak gemakkelijk een afspraak in onze showroom in Purmerend zodat wij u kunnen begeleiden bij het samenstellen van uw ideale badkamer. Samen bekijken we wat de mogelijkheden zijn, op zowel praktisch als esthetisch gebied, binnen uw badkamer budget. We zetten een gratis 3D ontwerp op voor uw badkamer zodat u kan zien hoe het gaat worden. Naast het samenstellen van de badkamer, bieden we ook professionele installatie- en montage op locatie.

Onze showroom in Purmerend is de ideale plek om inspiratie op te doen en de mogelijkheden te ontdekken voor uw badkamer op maat. Zien we u binnenkort in onze badkamer showroom?

Inspiratie opdoen voor een nieuwe badkamer

Onze showroom badkamers is alleen op afspraak te bezoeken

Loop alvast rond in uw nieuwe badkamer. In onze showroom kan dat. Bekijk de prachtige producten, zie hoe alles werkt. Kortom doe inspiratie op. Onze showroom is open op afspraak. U kunt de showroom badkamers op maandag t/m vrijdag bezoeken. Tijdens een korte rondleiding door de showroom kunnen wij u alvast voorzien van advies en luisteren we met aandacht naar uw wensen voor de nieuwe badkamerinrichting. Kom langs! Op ons adres:

Waterland Sanitair
Visserijweg 22

1446 AR Purmerend

Of bel: 0643572094

Herkent u zich in de volgende punten?

Sanitaire producten en expertise op één plek

Waterland Sanitair heeft tientallen jaren ervaring met het inbouwen van badkamers en sanitaire producten. Wij adviseren u graag bij het inrichten van uw nieuwe badkamer.

Showroom badkamers Amsterdam

Onze showroom is gelegen in Purmerend vlakbij de N244. De showroom is gemakkelijk te bereiken vanuit Amsterdam. Maak een afspraak en krijg een rondleiding in wat straks uw badkamer kan zijn.

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

Vrijblijvend praktisch advies

Geïnspireerd geraakt door de foto’s en video? Kom dan langs in onze nieuwe showroom in Purmerend. Niet alleen kunt u een groot assortiment aan producten bekijken, maar geven wij u ook direct advies bij het inrichten van uw badkamer. Waterland Sanitair is naast een showroom ook een specialist in het inbouwen en renoveren van nieuwe badkamers. Kennis en kunde komen bij ons samen, zodat wij u van optimaal advies kunnen voorzien.

Daarnaast kunnen wij ook een 3D ontwerp van uw toekomstige badkamer maken. Op die manier weet u precies hoe uw nieuwe badkamer eruit gaat zien.

Maak vandaag nog een afspraak voor onze showroom.

Maak een afspraak

.

Erg blij met onze badkamer van Waterland Sanitair B.V.
Begin dit jaar zijn wij op zoek gegaan naar een betrouwbaar bedrijf voor de verbouwing van onze badkamer. Via facebook kwamen we terecht bij Waterland Sanitair. Mooie showroom veel keuze uit goede materialen en geen bouwmarkt kwaliteit. Je wordt goed geadviseerd in je wensen en je kunt inspiratie opdoen. Werken netjes conform planning. Regelen zelf de afspraak met de tegelzetter, kitter en stukadoor. Puin wordt netjes afgevoerd en de woning wordt zo schoon mogelijk achtergelaten. Resultaat is een voor ons perfecte badkamer die aan al onze wensen voldoet. Wij zijn er erg blij mee.
Walter
Complete perfecte plaatje
Complete perfecte plaatje, van showroom, meedenkend advies, slopen en afvoeren t/m afwerking laatste glasplaatje nis toilet ;)… Vakkundig, supergezellig, no nonsens team! Goede samenwerking met top kitter, tegelzetter en stucadoor. Heel blij met onze van totaal gerenoveerde badkamer tot spabeleving.
Monique en Arthur L.
Tevreden klant m.b.t. badkamerrenovatie
We hebben onze nieuwe badkamer laten realiseren door Waterland Sanitair. Vanaf het eerste bezoek in de showroom was ons gevoel bij deze professionals erg goed en dat was belangrijk voor ons. Tijdens de werkzaamheden werd duidelijk dat wij zeker de juiste keuze hadden gemaakt. Ze werken snel, leveren prachtig werk af en doen er alles aan om te zorgen dat je als klant tevreden bent. Daarnaast verloopt de communicatie prettig. We zouden Waterland Sanitair dan ook zeker aanbevelen (wat we al bij een paar mensen hebben gedaan) als je op zoek bent naar een betrouwbare partij die vakwerk aflevert!
Renate Guitjens