Showroom badkamers in Purmerend: doe vandaag inspiratie op

De showroom met de beste badkamermeubels en producten

Privé rondleiding | Advies van echte experts | Uw badkamer in 3D ontwerp

Inspiratie opdoen voor een nieuwe badkamer

Showroom badkamers en toilettenOnze showroom badkamers is alleen op afspraak te bezoeken

Loop alvast rond in uw nieuwe badkamer. In onze showroom kan dat. Bekijk de prachtige producten, zie hoe alles werkt. Kortom doe inspiratie op. Onze showroom is open op afspraak. U kunt de showroom badkamers op maandag t/m vrijdag bezoeken. Tijdens een korte rondleiding door de showroom kunnen wij u alvast voorzien van advies en luisteren we met aandacht naar uw wensen voor de nieuwe badkamerinrichting. Kom langs! Op ons adres:

Waterland Sanitair
Einsteinstraat 32

1446 VG Purmerend

Of bel: 0646417765

Herkent u zich in de volgende punten?

Ik wil graag een nieuwe badkamer, maar ik weet niet waar ik moet beginnen.

Ik heb een paar prachtige producten online gezien, maar ik wil wel zien hoe ze er in het echt uitzien en of het past in mijn badkamer?

Ik heb prachtige producten gezien, maar ik heb zelf geen technische kennis. Hoe kan ik deze producten inbouwen in mijn badkamer? Ik zoek iemand die mij daarover advies kan geven.

Ik zoek iemand die mij advies over zowel sanitaire producten, als het inbouwen daarvan kan geven.

Showroom toilettenSanitaire producten en expertise op één plek

Waterland Sanitair heeft tientallen jaren ervaring met het inbouwen van badkamers en sanitaire producten. Wij adviseren u graag bij het inrichten van uw nieuwe badkamer.

Showroom badkamers Amsterdam

Onze showroom is gelegen in Purmerend vlakbij de N244. De showroom is gemakkelijk te bereiken vanuit Amsterdam. Maak een afspraak en krijg een rondleiding in wat straks uw badkamer kan zijn.

Heel goed geholpen door Waterland Sanitair, er staat nu een onwijs mooie douchewand in onze badkamer!
Pien
Gastvrij en deskundig! Overzichtelijke showroom met kwaliteitsproducten.
Gerard Leeflang
Waterland Sanitair verkoopt zeer mooie badkamers volgens de laatste trends. Ze geven deskundig advies en denken goed met je mee.
Marjo Lenstra

Vrijblijvend praktisch advies

Geïnspireerd geraakt door de foto’s en video? Kom dan langs in onze nieuwe showroom in Purmerend. Niet alleen kunt u een groot assortiment aan producten bekijken, maar geven wij u ook direct advies bij het inrichten van uw badkamer. Waterland Sanitair is naast een showroom ook een specialist in het inbouwen en renoveren van nieuwe badkamers. Kennis en kunde komen bij ons samen, zodat wij u van optimaal advies kunnen voorzien.

Daarnaast kunnen wij ook een 3D ontwerp van uw toekomstige badkamer maken. Op die manier weet u precies hoe uw nieuwe badkamer eruit gaat zien.

Maak vandaag nog een afspraak voor onze showroom.

Maak een afspraak

.