Showroom badkamers in Purmerend: doe vandaag inspiratie op

De showroom met de beste badkamermeubels en producten

Privé rondleiding | Advies van echte experts | Uw badkamer in 3D ontwerp

Inspiratie opdoen voor een nieuwe badkamer

Showroom badkamers en toilettenOnze showroom badkamers is alleen op afspraak te bezoeken

Loop alvast rond in uw nieuwe badkamer. In onze showroom kan dat. Bekijk de prachtige producten, zie hoe alles werkt. Kortom doe inspiratie op. Onze showroom is open op afspraak. U kunt de showroom badkamers op maandag t/m vrijdag bezoeken. Tijdens een korte rondleiding door de showroom kunnen wij u alvast voorzien van advies en luisteren we met aandacht naar uw wensen voor de nieuwe badkamerinrichting. Kom langs! Op ons adres:

Waterland Sanitair
Einsteinstraat 32

1446 VG Purmerend

Of bel: 0646417765

Herkent u zich in de volgende punten?

Showroom toilettenSanitaire producten en expertise op één plek

Waterland Sanitair heeft tientallen jaren ervaring met het inbouwen van badkamers en sanitaire producten. Wij adviseren u graag bij het inrichten van uw nieuwe badkamer.

Showroom badkamers Amsterdam

Onze showroom is gelegen in Purmerend vlakbij de N244. De showroom is gemakkelijk te bereiken vanuit Amsterdam. Maak een afspraak en krijg een rondleiding in wat straks uw badkamer kan zijn.

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

Vrijblijvend praktisch advies

Geïnspireerd geraakt door de foto’s en video? Kom dan langs in onze nieuwe showroom in Purmerend. Niet alleen kunt u een groot assortiment aan producten bekijken, maar geven wij u ook direct advies bij het inrichten van uw badkamer. Waterland Sanitair is naast een showroom ook een specialist in het inbouwen en renoveren van nieuwe badkamers. Kennis en kunde komen bij ons samen, zodat wij u van optimaal advies kunnen voorzien.

Daarnaast kunnen wij ook een 3D ontwerp van uw toekomstige badkamer maken. Op die manier weet u precies hoe uw nieuwe badkamer eruit gaat zien.

Maak vandaag nog een afspraak voor onze showroom.

Maak een afspraak

.

Erg blij met onze badkamer van Waterland Sanitair B.V.
Begin dit jaar zijn wij op zoek gegaan naar een betrouwbaar bedrijf voor de verbouwing van onze badkamer. Via facebook kwamen we terecht bij Waterland Sanitair. Mooie showroom veel keuze uit goede materialen en geen bouwmarkt kwaliteit. Je wordt goed geadviseerd in je wensen en je kunt inspiratie opdoen. Werken netjes conform planning. Regelen zelf de afspraak met de tegelzetter, kitter en stukadoor. Puin wordt netjes afgevoerd en de woning wordt zo schoon mogelijk achtergelaten. Resultaat is een voor ons perfecte badkamer die aan al onze wensen voldoet. Wij zijn er erg blij mee.
Walter
Complete perfecte plaatje
Complete perfecte plaatje, van showroom, meedenkend advies, slopen en afvoeren t/m afwerking laatste glasplaatje nis toilet ;)… Vakkundig, supergezellig, no nonsens team! Goede samenwerking met top kitter, tegelzetter en stucadoor. Heel blij met onze van totaal gerenoveerde badkamer tot spabeleving.
Monique en Arthur L.
Tevreden klant m.b.t. badkamerrenovatie
We hebben onze nieuwe badkamer laten realiseren door Waterland Sanitair. Vanaf het eerste bezoek in de showroom was ons gevoel bij deze professionals erg goed en dat was belangrijk voor ons. Tijdens de werkzaamheden werd duidelijk dat wij zeker de juiste keuze hadden gemaakt. Ze werken snel, leveren prachtig werk af en doen er alles aan om te zorgen dat je als klant tevreden bent. Daarnaast verloopt de communicatie prettig. We zouden Waterland Sanitair dan ook zeker aanbevelen (wat we al bij een paar mensen hebben gedaan) als je op zoek bent naar een betrouwbare partij die vakwerk aflevert!
Renate Guitjens