2 showrooms

20+ jaar ervaring

Persoonlijk advies

Bekend van tv:

Trustpilotscore 4,6

Doe vandaag inspiratie op

Welkom bij onze showroom in Purmerend

Showroom Purmerend

Visserijweg 22, 1481 AR, Purmerend

Badkamer showroom Purmerend

Waterland Sanitair biedt een uitgebreide showroom ervaring in onze sanitair showroom in Purmerend. Onze badkamerspecialisten staan voor u klaar om u te inspireren en adviseren over de mogelijkheden voor uw droombadkamer. We bieden een ruim aanbod aan badkamerstijlen, kleuren, tegels, materialen en accessoires die zijn tentoongesteld in onze badkamer showrooms. Hiermee kunt u als klant een duidelijk beeld krijgen van de mogelijkheden.

Dus, bent u op zoek naar inspiratie? Maak gemakkelijk een afspraak in onze showroom in Purmerend zodat wij u kunnen begeleiden bij het samenstellen van uw ideale badkamer. Samen bekijken we wat de mogelijkheden zijn, op zowel praktisch als esthetisch gebied, binnen uw badkamer budget. We zetten een gratis 3D ontwerp op voor uw badkamer zodat u kan zien hoe het gaat worden. Naast het samenstellen van de badkamer, bieden we ook professionele installatie- en montage op locatie.

Onze showroom in Purmerend is de ideale plek om inspiratie op te doen en de mogelijkheden te ontdekken voor uw badkamer op maat. Zien we u binnenkort in onze badkamer showroom?
Maak een afspraak

Waterland Sanitair Purmerend

Visserijweg 22, 1481 AR, Purmerend
Maandag t/m vrijdag 08:00 - 17:00

Welke badkamerstijl past er bij u?

Selecteer één badkamerstijl waarin u geïnteresseerd bent en laat u direct inspireren.

Op zoek naar meer badkamer inspiratie?

Nog net niet zeker welke stijl precies bij u past? Download ons gratis inspiratie magazine en laat u inspireren. Ons magazine staat vol met de mooiste badkamers en sanitair zodat u een beter beeld kan krijgen wat bij u past. U zal het magazine via de mail ontvangen zodat u deze op elk moment kunt bekijken. Of bekijk direct meer inspiratie bij onze projecten!
phone-handset