2 showrooms

20+ jaar ervaring

Persoonlijk advies

Bekend van tv:

Trustpilotscore 4,6

Veelgestelde vragen

We vinden het belangrijk om u de beste service te bieden en transparant te zijn in onze werkwijze. Daarom vindt u hieronder de antwoorden op onze veelgestelde vragen. Staat u vraag er niet tussen of ontvangt u graag persoonlijk advies? Neem dan contact op met een van onze badkamerspecialisten. Zij helpen u graag verder met het beantwoorden van uw vragen.
Kies een onderwerp

Algemeen

Wie is Waterland Sanitair
Wij zijn Waterland Sanitair. De badkamerwinkel waar iedereen de badkamer van zijn of haar dromen kan vinden. Het is onze prioriteit om al onze klanten de beste service te bieden tijdens het volledige badkamer proces. U leest meer over ons op deze pagina.
Komen jullie de badkamer ook inmeten?
Jazeker! Om ervoor te zorgen dat uw nieuwe badkamer perfect in uw ruimte past, komt er een specialist bij u langs voor de inmeting. Dit zal er gebeuren:
De inmeet specialist meet de ruimte op aan de hand van een speciale laser. Ook kijkt hij naar de plaatsing van de deur en eventuele ramen.
Er zal worden gekeken naar de beste mogelijkheden om de materialen naar de ruimte te vervoeren
De inmeter zal een concreet verslag opzetten zodat alle materialen kunnen worden besteld en er niets mis kan lopen op het moment van montage
Hoe kan ik contact met jullie opnemen bij vragen?
We adviseren u om allereerst onze veelgestelde vragen te raadplegen. Er is een zeer grote kans dat uw vraag daar snel beantwoord wordt. Wanneer uw vraag er niet tussen staat kunt u contact opnemen met een van onze specialisten via waterlandsanitair@gmail.com U kunt binnen 1 werkdag een antwoord verwachten. Of bel ons via 0643572094 voor een direct antwoord op uw vraag.

Montage

Kan ik alleen een badkamer inclusief montage kopen of kan ik ook alleen producten kopen?

Beide opties zijn mogelijk! Bij Waterland Sanitair bieden we u volledige ontzorging in de montage van uw droombadkamer zodat u zelf niets hoeft te doen. Onze badkamer monteurs zorgen ervoor dat de badkamer zorgvuldig en professioneel wordt gemonteerd in de ruimte. Indien u zelf de montage wilt verzorgen kunnen we u advies geven in onze showroom en de producten aan huis leveren. Lees meer over de montage van uw badkamer op deze pagina.

Hoelang duurt de montage van een badkamer gemiddeld?
De duur van de montage is volledig afhankelijk van de schaal van het project. Wanneer u enkel een nieuwe douchecabine of toilet laat plaatsen, zal de badkamer relatief snel weer in gebruik kunnen worden genomen. Als u uw gehele badkamer laat renoveren zal dit meer tijd in beslag nemen. Gemiddeld duurt de montage van een badkamer 2-3 weken. Dit is uiteraard afhankelijk van de werkzaamheden die er zullen worden uitgevoerd. Onze badkamerspecialisten kunnen u een goede indicatie geven van de duur van de verbouwing.
Moet ik zelf iets voorbereiden voor de montage?
U hoeft in principe niks voor te bereiden. Onze monteurs ontzorgen u volledig. Van het slopen van de oude badkamer tot het plaatsen van uw nieuwe badkamer. Het enige wat u hoeft te doen is af en toe een bakje koffie voor ze zetten!

We raden u overigens wel aan om uw spullen uit de badkamer te verwijderen. Denk hierbij aan shampooflessen, de wasmand, tandenborstels etc. Op deze manier kunnen de monteurs direct van start na aankomst!

Showroom

Op welke locaties hebben jullie een showroom?

Waterland Sanitair heeft twee showroom vestigingen. We zijn te vinden in Purmerend en Alkmaar. Maak hier gemakkelijk een showroom afspraak.

Wat zijn de openingstijden van de showrooms?

U bent van harte welkom in onze showroom in Purmerend en Alkmaar! Onze badkamerspecialisten staan voor u klaar van maandag t/m vrijdag tussen 08:00 en 17:00. Maak hier gemakkelijk een showroom afspraak.

Kan ik op elk moment de showroom bezoeken?
U kunt op elk moment tijdens onze openingstijden binnenlopen voor een kijkje. We raden u echter aan om een showroom afspraak te maken. Op die manier bent u er zeker van dat een van onze badkamerspecialisten u persoonlijk kan helpen. We vinden het ontzettend belangrijk dat onze klanten de beste service ontvangen en we staan graag voor u klaar!

Betaling, levering en garantie

Wat kost een badkamer?

De kosten van het renoveren van een volledige badkamer kunnen erg verschillen. Dit heeft te maken met verschillende aspecten. Denk hierbij aan de grootte van de ruimte, materiaalkosten en de badkamerstijl waar u voor gaat. We vertellen u graag meer over de kosten van een badkamer op deze pagina.

Moet ik een aanbetaling doen bij het plaatsen van een bestelling?
U dient een betaling van 100% te doen bij het plaatsen van uw bestelling. U zal de factuur tijdig ontvangen. Indien de betaling niet is voldaan op de dag van de start van de werkzaamheden zullen de levering en montage volledig worden stopgezet. De annuleringskosten zullen dan in rekening worden gebracht.
Zit er garantie op de badkamers?
U heeft 2 jaar volledige garantie mits de volle 100% van de facturen is voldaan. Eventueel meerwerk en de extra kosten hiervoor zullen met de klant van tevoren besproken worden.
Kan ik in termijnen betalen?
Het is niet mogelijk om uw badkamer in termijnen te betalen.

Tegels

Brengen jullie de tegels naar boven?

Tegels en materialen worden tot aan de eerste drempel bezorgt en dienen door de klant zelf op de werkplek neergezet te worden.

Een van mijn artikelen is stuk, wat nu?

Wat vervelend! Bij kapotte materialen dient u contact op te nemen met onze klantenservice. Zij helpen u graag verder met uw vragen.

3d ontwerp

Wanneer ontvang ik een gratis 3D ontwerp?
Onze badkamerspecialisten helpen u graag met het opzetten van een 3D ontwerp zodat u een beter beeld krijgt van het eindresultaat. U zult deze ontvangen na het afnemen van een badkamer.
Wat is een 3D ontwerp?
Een 3D ontwerp is een tekening van uw nieuwe badkamer. Hierin ziet u de opstelling van uw badkamer tot leven komen. Van deur tot raam, alles zal tot op de centimeter worden uitgetekend.
Is een 3D ontwerp gratis?
Het 3D ontwerp is volledig kosteloos. Zodra u de badkamer bij ons afneemt zal u de tekening ontvangen. Tot die tijd zal het in het bezit van Waterland Sanitair zijn.

Oplevering

Wordt mijn badkamer schoon opgeleverd?
Natuurlijk! Onze monteurs laten uw badkamer volledig netjes achter zodat u er meteen van kan genieten
Moet ik aanwezig zijn bij de oplevering van de badkamer?
Na de montage loopt de monteur met u het sanitair na. Eventuele problemen en gebreken zullen worden genoteerd en de opleverbon wordt door u ondertekend. U dient dus altijd aanwezig te zijn bij de oplevering van uw badkamer!

Overig

Ik kan onverwachts niet op de geplande startdatum, wat nu?
Indien wij/onze monteurs door uw nalatigheid niet kunnen beginnen of verder kunnen met monteren brengen wij u € 400,00 per monteur per geplande dag in rekening.
Wat zijn jullie algemene voorwaarden?

U kunt onze algemene voorwaarden online inzien via deze link.

Kan ik eerdere projecten bekijken voor inspiratie?

Dat kan! Neem een kijkje in onze projecten via deze pagina.

Jouw luxe nieuwe badkamer voor een eerlijke prijs