2 showrooms

20+ jaar ervaring

Persoonlijk advies

Bekend van tv:

Trustpilotscore 4,6

Onze aanpak

Stap voor stap uitgelegd hoe wij uw droombadkamer tot leven laten komen!

Zo gaan wij te werk

Er komt veel kijken bij de aanschaf van een nieuwe badkamer. Er moet met veel aspecten rekening worden gehouden. Waterland Sanitair ondersteunt en adviseert u tijdens het volledige proces. Samen vinden we uw droombadkamer binnen uw budget. We leggen u graag uit hoe we te werk gaan, zodat u weet wat u kan verwachten wanneer u langskomt bij een van onze showrooms.

Zoek inspiratie uit

Het proces van een nieuwe badkamer begint bij het oriënteren en inspireren. Op onze website vindt u ontzettend veel inspiratie. Neem een kijkje bij onze projecten, inspiratiegalerij of download ons gratis inspiratie magazine bomvol prachtige badkamers. Of kom langs in onze showroom voor meer inspiratie. U bent welkom van maandag t/m vrijdag tussen 08:00 en 17:00.

Stap 1

Showroom afspraak

Het is zover. U bent er zeker van dat u een nieuwe badkamer wilt. Of u nu al een duidelijke visie hebt of eigenlijk nog niet goed weet wat u wilt. We helpen u graag verder in een van onze showrooms.

Een van onze badkamerspecialisten zal met u rondkijken en inspiratie op doen. Dit is het ideale moment om vragen te stellen en advies te ontvangen. Maak hier een afspraak.

Stap 2

Gratis 3D ontwerp

Aan de hand van uw eigen ideeën en het advies van onze badkamerspecialist is het tijd om uw droombadkamer tot leven te laten komen. We zetten een gratis 3D ontwerp voor u op zodat u kan visualiseren hoe het eruit zal komen te zien. Aanpassingen kunnen nog worden gemaakt.

Het 3D ontwerp is in het bezit van Waterland Sanitair tot het moment dat u een badkamer afneemt.
Stap 3

Inmeten op locatie

Wat leuk dat u heeft gekozen voor Waterland Sanitair! Een van onze monteurs komt u badkamer volledig inmeten om er zeker van te zijn dat alles soepel zal verlopen. Alles wordt tot op de centimeter genoteerd. Op deze manier komen we niet voor verrassingen te staan en kunnen we alles gaan bestellen. We komen steeds dichterbij uw droombadkamer. Nog eventjes geduld!
Stap 4

Materialen bestellen

Alle afmetingen zijn op orde. We lopen de 3D tekening na en passen deze aan waar nodig. We berekenen hoeveel tegels u nodig zal hebben en of al het sanitair goed zal passen. Zodra we dit zeker weten bestellen we alle materialen en kunnen we binnenkort van start met de montage.
Stap 5

Montage

Tot op dit moment was het vooral voorbereidingswerk, maar nu gaat het echt beginnen. Uw oude badkamer wordt eruit gesloopt en onze monteurs maken de ruimte gereed voor uw droombadkamer. Deze wordt zorgvuldig en professioneel gemonteerd door onze monteurs.

Dit proces zal een aantal weken duren waarin u langzaam uw droombadkamer tot leven ziet komen.
Stap 6

Schone oplevering

De badkamer is klaar, spannend! Dat was het wachten zeker waard. Onze monteurs leveren uw nieuwe badkamer schoon en klaar voor gebruik op. U loopt samen met de monteur het sanitair na en tekent de oplever bon. Bedankt voor het kiezen van Waterland Sanitair!

U kunt direct uw badkamer inrichten met uw spullen en decoratie. Tijd om te genieten!
Stap 7

Geïnspireerd door onze werkwijze?

Maak een afspraak

Tijdens een adviesgesprek worden alle wensen en ideeën in kaart gebracht en starten we met het schetsen van jouw droomkeuken. We reserveren ongeveer twee uur voor het eerste adviesgesprek, in het tweede gesprek ontvang je de offerte en de 3D-tekening.

"*" geeft vereiste velden aan

"Ik help u graag verder bij het vinden van uw droombadkamer!"

Alex van Gemert