2 showrooms

20+ jaar ervaring

Persoonlijk advies

Bekend van tv:

Trustpilotscore 4,6

Dat kan ook bij ons

Zelf uw badkamer monteren

Badkamer montage

Bij Waterland Sanitair kunt u terecht voor het realiseren van uw droombadkamer. We ontzorgen u tijdens het volledige proces. We stellen niet alleen het ontwerp van uw badkamer op, maar leveren deze ook bij u thuis en zorgen voor de complete montage. Zo hoeft u u nergens zorgen over te maken. Ons team van ervaren monteurs regelt alles, zodat u zo snel mogelijk van uw nieuwe badkamer kunt genieten. Liever zelf uw badkamer monteren? Het is ook mogelijk om de complete badkamer te kopen en deze zelf te plaatsen. Kom langs in een van onze showrooms om de mogelijkheden te bespreken.
Afspraak maken

Hoe gaat het in zijn werk

Wanneer u heeft besloten om een nieuwe badkamer aan te schaffen bent u bij Waterland Sanitair aan het juiste adres. Wij ondersteunen en adviseren u tijdens het gehele badkamer proces. Of u nu een kleine of grote badkamer wilt laten renoveren of vernieuwen. Het kan allemaal. We bekijken samen de mogelijkheden binnen uw budget, zetten een 3D tekening op en monteren uw badkamer in uw ruimte.

Advies en gratis 3D tekening

Bij een bezoek aan een van onze showroom zal een medewerker met u de showroom doorlopen. U kunt vragen stellen en zal advies ontvangen over de opties. Met alle informatie op zak zal er een 3D tekening worden gemaakt. Deze is niet leidend en kan nog veranderen na de inmeet afspraak. Met deze 3D tekening krijgt u een beeld over hoe uw badkamer eruit zal komen te zien. Bij de afname van een badkamer zal u de 3D tekening gratis ontvangen. De vervolgstappen zijn het bestellen van de materialen en het monteren van de badkamer.

Afname materialen

Helemaal blij met het ontwerp van uw nieuwe badkamer, maar toch liever zelf monteren? Geen probleem. U kunt gemakkelijk alle materialen bij ons afnemen. Wij zullen de bestellingen plaatsen en u op de hoogte houden over de levering. U kunt gemakkelijk alle materialen ophalen in onze showroom.

Wij bieden alleen zelfmontage bij de afname van de volledige badkamer.

Monteer volledig uw eigen badkamer

Wij snappen ontzettend goed waarom iemand voor zelfmontage kiest. Het kan je aardig wat geld besparen, zolang alles correct wordt gemonteerd. Zorg ervoor dat u de juiste kennis heeft en geschikt bent voor de montage. Niet zeker over de montage? Bespreek het met een van onze specialisten en hij zal u advies geven.

Wanneer u kiest voor montage door Waterland Sanitair bent u er 100% zeker van dat alles professioneel zal worden geplaatst door onze badkamer monteurs. Met jaren ervaring op zak kunnen zij uw droombadkamer tot leven laten komen.

Geniet van uw droombadkamer

Of u de badkamer nou door ons heeft laten monteren of dit zelf heeft gedaan, we zijn er zeker van dat u zal genieten in uw nieuwe badkamer.

Kom volledig tot rust en geniet van een heerlijke douche of bad. Het was het allemaal waard!

Deel jouw badkamer
Deel uw nieuwe badkamer op social media en tag ons!